επικαιροτητα

Published on 12 Μαρτίου, 2018 | by Kynoclub

0

Ξεκίνησαν οι έγραφες μελών στον νέο Σκοπευτικό Όμιλο Επαρχίας Ολυμπίας.

επιμέλεια: Ακτήμων Κυνηγός

Σε μια εποχή που σχεδόν τίποτε δεν ΄΄κουνιέται΄΄  ο δραστήριος Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαχάρως και τα μέλη του υλοποιούν ένα φιλόδοξο όνειρο πολλών ετών. Την δημιουργία Σκοπευτικού Ομίλου και σκοπευτηρίου στην επαρχία Ολυμπίας του νομού Ηλείας. Τα έργα κατασκευής  ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ παράλληλα ξεκίνησε η εγγραφή μελών στον Σκοπευτικό Σύλλογο.

-Η έναρξη εγγραφής μελών είναι μια ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για τους κυνηγούς και τους φίλους της σκοποβολής.. Μετά από μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαχάρως το 2015 η δημιουργία του Σκοπευτικού Ομίλου μπήκε στην τελική ευθεία.. Ξεκινώντας τις εγγραφές των μελών ο πρόεδρος κ Χρήστος Πλιάγκος ζητά την στήριξη όλων στην προσπάθεια ολοκλήρωσης κατασκευής του Σκοπευτηρίου  στο Νεοχώρι Ζαχάρως ενώ παράλληλα ευχαριστεί όσους έχουν μέχρι τώρα συμβάλει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη γυναίκα μέλος του ομίλου, η κυρία Ελένη Μαυροειδή, ανέλαβε εθελοντικά την γραμματεία του Συλλόγου. Εγγραφές γίνονται Τρίτη και Παρασκευή στα γραφεία του Συλλόγου  10:00 π.μ με 14:00 μ.μ Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2625031905 κιν 6982478698.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας