οργανωσεις

Published on 16 Μαρτίου, 2018 | by Kynoclub

0

Αδειάζει τους διορισμένους του στην Γ ΚΟΠ ο Διευθυντής της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄ .

κείμενο: Ν Φωτακόπουλος

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο διευθυντής Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος  κ Νικόλαος Μπακουλόπουλος, την ανακοίνωση της διορισμένης από τον ίδιο προσωρινής διοίκησης περί αναβολής προκήρυξης εκλογών στην Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου. Των εκλογών  που αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας πριν λίγες μέρες.  Όπως δήλωσε στο kynoclub.gr ο κ Βαγγέλης Χριστοφόρου πρώην πρόεδρος της Γ ΚΟΠ, σε επικοινωνία που είχε με τον κ Μπακουλόπουλο, ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε οτι ουδέποτε έδωσε προφορική εντολή (πως θα μπορούσε άραγε ως  δημόσιος λειτουργός να δίνει προφορικές εντολές σε νομικά πρόσωπα;) για ακύρωση των αρχαιρεσιών της 1ης Απριλίου. Όμως πέρα από αυτό, όπως μας διαβεβαιώνει ο κ Χριστοφόρου, ο διευθυντής Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης κ Μπακουλόπουλος του δήλωσε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα ακύρωσης αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων, ούτε και  παύσης της διοίκησης που θα προκύψει  στις προσεχείς εκλογές. Πριν την διάψευση της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄  για εναντίωση της στον ορισμό των εκλογών, είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του  μέλους της προσωρινής διοίκησης (αν και εκλεγμένος) κ Χρήστου Πλιάγκου που διαχώριζε την θέση του από τις αυθαίρετες και αντικαταστατικές ενέργειες των υπολοίπων διορισμένων μελών..

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για μια διοίκηση (έστω και διορισμένη) που αντιμετωπίζει  τον ρόλο και την ευθύνη  της θέσεως της με την απαιτούμενη  σοβαρότητα….

– Υπενθυμίζουμε την ΄΄πατάτα΄΄ που είχε προηγηθεί και διοχετευτεί έντεχνα (;) σε εξωκυνηγετικά μπλοκ πώς ΄΄μπούκαραν΄΄ κατονομαζόμενοι  δήθεν νταήδες στα γραφεια της Γ ΚΟΠ οπότε  κλήθηκε η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη από τον διορισμένο πρόεδρο κ Δάρμα. Ο ίδιος λίγες ώρες  αργότερα διέψευσε οτι συνέβη οτιδήποτε.. Διαβάστε τα σχετικά λινκ και βγάλτε (νέα)_ συμπεράσματα. Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα…

δειτε: Γ. ΚΟΠ: Ο Χρήστος Πλιάγκος διαχωρίζει την θέση του από τους ΄΄δοτούς΄΄ και ζητά άμεσα εκλογές όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση…

δειτε: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τραμπουκισμών και …νταήδων ο διορισμένος πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας