επικαιροτητα

Published on March 16th, 2018 | by Kynoclub

0

Βρέθηκε το όπλο που του έκλεψε ΄΄Ρομά΄΄ όμως ο κάτοχος παραμένει κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη.

Μάνος Τσαγκαράκης

Ο 35χρονος δράστης πυροβόλησε παιδί 11 χρόνων και άλλους τέσσερις

Πήγε με κλεμμένη μοτοσικλέτα στο σπίτι συγγενικών του προσώπων στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας, διαπληκτίστηκε μαζί τους και άρχισε να πυροβολεί με επίσης… κλεμμένο κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να τραυματίσει πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ένα 11χρονο παιδί!

Ο 35χρονος δράστης, που συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της Ασφαλείας, οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή, κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Αυτό που τον έσωσε από την βαρύτερη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ήταν ότι πυροβόλησε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να εξοστρακιστούν τα σκάγια και να τραυματίσουν ελαφρά τους συγγενείς του ηλικίας ως 41 χρόνων.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο το οποίο ο 35χρονος είχε κλέψει από ένα σπίτι στην περιοχή Χρυσίδα που είχε διαρρήξει την περασμένη Πέμπτη και μια μοτοσικλέτα, την οποία επίσης είχε κλέψει το Σαββάτο από την περιοχή Αλεπού. Και τα δυο επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά ο κάτοχος του κυνηγετικού όπλο έχει ήδη κατηγορηθεί για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

Πηγή: http://www.protothema.gr/


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας