οργανωσεις

Published on 16 Μαρτίου, 2018 | by Kynoclub

0

Γ. ΚΟΠ: Ο Χρήστος Πλιάγκος διαχωρίζει την θέση του από τους ΄΄δοτούς΄΄ και ζητά άμεσα εκλογές όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση…

Κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως και μέλος της  προσωρινής διοίκησης της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ Χρήστος Πλιάγκος διαχωρίζει την θέση του από τα υπόλοιπα μέλη της που με την συμπεριφορά τους αρνούνται να υπακούσουν στις αποφάσεις της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 11ης Μαρτίου.  Υπενθυμίζεται ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία της διενέργεια άμεσων εκλογών για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης αποδοκιμάζοντας με αυτόν τον απόλυτα δημοκρατικό τρόπο τον διορισμό ΄΄δοτών΄΄ από τον διευθυντή Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλαδος  κ Νικόλαο Μπακουλόπουλο.  Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ Χρήστος Πλιάγκος μαζί με τον προσωρινό  πρόεδρο κ Βασιλη Δάρμα είναι οι μόνοι απο το προσωρινό διοικητικό που είναι εκλεγμένοι απο Γενική Συνέλευση. Ο κ Χρήστος Πλιάγκος όπως ανέφερε και ο εκπρόσωπος της ΄΄Αποκεντρωμενης΄΄  στην έκτακτη Συνέλευση θα ήταν άδικο να καθαιρεθεί όπως οι υπόλοιποι μια και είχε μπει στην διοίκηση (ως αναπληρωματικός) μόλις δέκα ήμερες πριν την ύποπτη καθαίρεση.

Η ανάρτηση του κ Πλαιγκου έγινε μετά την ΄΄παράξενη΄΄ αναβολή της σύγκλησης διοικητικού συμβουλίου αφού απουσίαζαν τέσσερις από τους ΄΄δοτούς΄΄ οπότε δεν υπήρχε απαρτία.  Προφανώς το άσκοπο ταξιδάκι των 200 χιλιόμετρων (πήγαινε έλα Ζαχάρω-Πατρα) που άφησαν να κάνει ο συνάδελφος τους εντάσσεται στα …καψώνια που επιφυλάσσουν σε όσους αποδοκίμασαν την προθυμία τους να καταλάβουν, ως διορισμένοι, αξιώματα που δεν τους αποδόθηκαν από τους κυνηγούς της Πελοποννήσου. Διαβάστε την ανάρτηση του κ Πλιάγκου και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Νεότερες πληροφορίες μιλούν για μεθόδευση ακύρωσης της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για άμεσες εκλογές από τον κ Μπακουλόπουλο και τους (άγνωστο με ποια κριτήρια) διορισμένους του….

Προς

Γ’Κοπ
ΚΣΕ
Διεύθυνση Συντονισμού ΖΑΧΑΡΩ 16/03/2018


Αγαπητοί συνάδελφοι, λόγω του ότι χθές 15/03/2018 καλέστηκα αυθημερόν για το συμβούλιο αλλά και σήμερα με τον ίδιο τρόπο, δε θα μπορέσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να παρευρεθώ πάλι στο σημερινό συμβούλιο 16/03/2018 και ώρα 15:00 μμ.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τάσσομαι ύπερ της απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως της Γ’Κοπ που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου 2018 και της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της Κ.Σ.Ε που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2018 ,να προχωρήσουμε σε εκλογές στην 1 Απριλίου 2018, όπου υπερψηφίστηκε μετά από μυστική ψηφοφορία με 32 υπέρ,10 κατά και ένα λευκό.

Τέλος θα ήθελα να σας επισημάνω ότι ήδη είμαστε οριακά με τις ημερομηνίες για τις υποψηφιότητες και θα πρέπει άμεσα σήμερα να στείλετε προσκλήσεις στους Κυνηγετικούς Συλλόγους προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία σωστά όπως προβλέπεται απο το καταστατικό.

Με εκτίμηση
ΠΛΙΑΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μέλος ΔΣ Γ’Κοπ

ΔΕΙΤΕ: Άμεσα εκλογές αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Γ ΚΟΠ στέλνοντας μήνυμα στην ΄΄Αποκεντρωμένη΄΄ της Πελοποννήσου και τους διορισμένους της.

ΔΕΙΤΕ: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τραμπουκισμών και …νταήδων ο διορισμένος πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας