ειπαν

Published on 22 Μαρτίου, 2018 | by Kynoclub

0

Όσοι κάνουν κρητική στον Όμιλο Ελληνικού ιχνηλάτη ας αναλογιστούν για την δική τους προσφορά…

NIΚΟΣ ΑΝΕΤΑΚΗΣ (Πρόεδρος Ομίλου Κρητικού Λαγωνικού)

Έγραψε σε ανάρτηση του σχολιάζοντας τους πρώτους επίσημους αγώνες Ελληνικών Ιχνηλατών και την ανάδειξη των πρώτων Ελλήνων κριτών εργασίας Ιχνηλατών:

΄΄Εκ μέρους του Ομίλου Κρητικού Λαγωνικού αλλά και προσωπικά ως κυνόφιλος θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει πράξη αυτό το σπουδαίο κυνοφιλικό γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Ελληνική κυνοφιλία.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι κρίνοντας από τα σχόλια στον απόηχο αυτής της μεγάλης νίκης αλλά και από την προσωπική μου εμπειρία στο δύσκολο αγώνα για την δική μου φυλή είναι πως ο περισσότερος κόσμος δεν αναγνωρίζει την προσφορά όσων παλεύουν για έναν κοινό σκοπό και επιδιώκουν ένα ευρύτερο όφελος με πολύ μεγάλο προσωπικό κόστος.
Κάθε τέτοια δράση αξίζει και δικαιούται συγχαρητήρια και στήριξη.
Για αυτό πριν ο καθένας σπεύσει να κρίνει ας αναλογιστεί την δική του προσφορά για κάθε κοινό σκοπό και ας αναλογιστεί αν θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη και το βάρος μιας τέτοιας δράσης.
Οι Όμιλοι φυλών προσφέρουν τα εργαλεία και τις συνθήκες που είναι ευθύνη όλων των συνειδητοποιημένων κυνόφιλων να αξιοποιήσουν για την ανάδειξη κάλων ζώων μέσα από κάθε φυλή. Τα εργαλεία και τα μέσα από μόνα τους δεν αρκούν αν δεν υπάρχει στήριξη και συμμετοχή. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για τις Ελληνικές Φυλές τις οποίες ως Έλληνες έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε δίνοντας παράλληλα το κίνητρο σε κάθε νέο παιδί να ασχοληθεί με αυτές! 

Για μένα και γι αυτό σπανίως εκφράζομαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πεδίο δράσης είναι εκεί έξω και όχι τα εύκολα σχόλια στα καφενεία διαδικτυακά ή μη.
Εγγραφείτε μέλη στους Ομίλους, να συμμετέχετε στις Γενικές Συνελεύσεις, να παρακολουθείτε και να συμμετέχετε σε δράσεις, σεμινάρια, εκθέσεις, αγώνες κλπ να βάζετε υποψηφιότητες για το ΔΣ και να αναλαμβάνετε ευθύνη υλοποιώντας τις ιδέες σας και μιλώντας με Πράξεις!
Συγχαρητήρια ξανά στους διοργανωτές και στους διαγωνιζόμενους καθώς και στους κριτές ιχνηλατών.
Ο Δρόμος έχει ανοίξει πλέον για όλους… Ιδού η Ρόδος!΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr : Η κυνοφιλία είναι μία και ενιαία: Όπως σημειώνει και ο κ Ανετάκης ΄΄Ο Δρόμος έχει ανοίξει πλέον για όλους…΄΄


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας