οργανωσεις

Published on 29 Μαρτίου, 2018 | by Kynoclub

0

Γ ΚΟΠ. Επιμένουν οι ΄΄δοτοί΄ – Εκλογές τον Μάιο και προσπάθεια εξόντωσης των αντιπάλων!

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Αντιδρώντας στην ανακοίνωση-καταγγελία, τεσσάρων προέδρων που εξέφραζαν ένα σύνολο  32 Κυνηγετικών Συλλόγων, η διορισμένη ΄΄διοικούσα επιτροπή΄΄ της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου προσπαθεί να υπερασπιστεί την άρνηση της να υπακούσει στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για άμεσες εκλογές.  Για αυτό τον λόγο εξέδωσε δική της ανακοίνωση αντιπερισπασμού αναφέροντας αόριστα οικονομικοδιαχειριστικά προβλήματα τα οποία διαπιστώνει (;) αλλά δεν αναφέρει τίποτα για το …άδειασμα της από τον διευθυντή Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος  κ Νικόλαο Μπακουλόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ Μπακουλόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο της διοικούσας κ. Δάρμα την εφαρμογή του καταστατικού και των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης που ήταν άμεσες εκλογές.  

-Ερωτηματικά προκαλεί πλέον η εμμονή των ΄΄δοτών΄΄ να πάνε όσο γίνεται πιο αργότερα γίνεται τις εκλογές που θα αποκαταστήσουν την ομαλότητα στην Ομοσπονδία ενω διάχυτη είναι η εντύπωση ότι προτεραιότητα τους είναι οι εκλογικοί αντίπαλοι. Οι υπαινιγμοί στην ανακοίνωση είναι προφανείς όπως προφανής είναι και η σκοπιμότητα αυτών των υπαινιγμών χωρίς συγκεκριμένη τεκμηρίωση ειδικότερα όταν πρόκειται για θέματα και αρμοδιότητες που δεν έχει μια διοικούσα επιτροπή. Ενδεικτικό του κλήματος που επικρατεί είναι η παραίτηση του διορισμένου ταμία η όποια δεν έχει γίνει αποδεκτή ενώ περιέργως έχει αποσοποιηθεί Αυτό που όμως ξεπερνά κάθε όριο δεοντολογίας, στην όποια συνδικαλιστική αντιπαλότητα, είναι η ανεπιτυχής προσπάθεια ορισμένων μελών της ΄΄διοικουσας΄΄ που είναι ταυτόχρονα και μέλη της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου της Πάτρας να διαγραφή από μέλος του Συλλόγου ο κ Βαγγελης Χριστοφόρου. Να διαγραφεί, με αστεία προσχήματα,  ώστε να μην έχει πλέον την δυνατότητα υποψηφιότητας στην Γ ΚΟΠ όταν προκηρυχτούν οι εκλογές! Απίστευτο και όμως αληθινό!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

“Αγαπητοί συνάδελφοι.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή οφείλει να σας ενημερώσει ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της παρά τις συνεχόμενες ενοχλήσεις που δέχεται από ορισμένα μέλη της Ομοσπονδίας τα οποία έντεχνα, ή με καταφανή άγνοια, προσπαθούν’να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να υποβιβάσουν τόσο τον ρόλο όσο και το έργο της επιτροπής.

Είναι σαφές ότι ο ρόλος μας είναι συγκεκριμένος και χρονικά καθορισμένος και ως εκ τούτου καμία επιδίωξη δεν υπάρχει εκ μέρους μας. παρά η εκκαθάριση της οικονομικής επιτηδευμένης περιπλοκής που άφησε τα περιθώρια κάποιοι να επωφεληθούν, αλλά και που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα και την Ομοσπονδία.

Είμαστε εδώ για να φέρουμε εις πέρας ένα έργο που καμία εκλεγμένη διοίκηση δεν θα μπορούσε να επιτελέσει καθώς δεν υπάρχει καμία σύνδεση εκ μέρους μας με την αδυναμία των παρελθόντων διοικήσεων.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε ακόμα και σήμερα, εξετάζοντας εις βάθος τα οικονομικά στοιχεία της Ομοσπονδίας, ότι οι παρελθούσες διοικήσεις διαχειρίστηκαν τεράστια ποσά με τρόπο αντικαταστατικό και σε μερικές περιπτώσεις ίσως και με γνώμονα το προσωπικό όφελος. Συνεπώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να κάνουμε γνωστό σε άπαντες ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την διασφάλιση του κύρους και του θεσμού της Ομοσπονδίας αλλά και των συμφερόντων των κυνηγών μελών μας.

Επιπλέον, επιθυμία μας είναι η Ομοσπονδία να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να λειτουργήσει από εδώ και στο εξής με απόλυτη διαφάνεια και τηρώντας όλες τις καταστατικές διαδικασίες με γνώμονα την αληθινή ενημέρωση των μελών της.

Οι κυνηγετικοί σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας οφείλουν να συμμετέχουν στα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας και να ενημερώνουν τους κυνηγούς μέλη τους δίχως να αποκρύπτουν το οτιδήποτε, κάνοντας τους να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτούς που τους εκπροσωπούν και όχι εξαπατημένοι.

Τέλος, σας τονίζουμε ότι αν η επιθυμία κάποιων είναι η εσκεμμένη προσβολή μας. δεν θα πέσουμε σε αυτό το επίπεδο και θα απαντάμε πάντα με στοιχεία και αποδείξεις. Ευελπιστούμε δε ότι τα μέλη της Ομοσπονδίας δεν θα στηρίζουν πλέον όσους εντέχνως απέσπασαν με δόλο κατά το παρελθόν την σύμφωνη γνώμη τους για να καλύψουν την κακή οικονομική διαχείριση αλλά θα ζητήσουν ως υποχρεούνται πλήρη κάθαρση, διαφάνεια αλλά και επιστροφή των χρημάτων των κυνηγών μελών τους από κάθε υπεύθυνο.

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι άμεσα θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία διενέργειας εκλογών οι οποίες θα είναι εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαΐου, όπως προβλέπεται άλλωστε και σύμφωνα πάντα με το καταστατικό της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.”

ΔΕΙΤΕ: Αδειάζει τους διορισμένους του στην Γ ΚΟΠ ο Διευθυντής της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄ .


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας