ιχνηλατες

Published on 1 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Αυτοί είναι οι πρώτοι επίσημοι κριτές Αγώνων για Ιχνηλάτες!

Ολοκληρώθηκε με νέες γραπτές εξετάσεις η μακρά διαδικασία ανάδειξης των πρώτων  ελλήνων κριτών για Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων  Ιχνηλατών. Ως επίσημοι κριτές του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος αναδείχτηκαν οι Φώτης Πεσιλής (πρόεδρος ΟΦΕΙ), Αθανάσιος Γκόπης (Διεθνής κριτής μορφολογίας και εργασίας  Ομάδων 6 &7), Γιάννης Φραγκίδης (Διεθνής κριτής μορφολογίας και εργασίας Ομάδων 6&7), Αθανάσιος Παπαγεωργίου (ιδρυτικός πρόεδρος του ΟΦΕΙ)και  Νίκος Φωτακόπουλος (μέλος διοίκησης ΚΟΕ, Διεθνής κριτής μορφολογίας και εργασίας φυλών Ομάδων 6 & 7).

Οι νέοι κριτές έχουν πλέον το δικαίωμα να κρίνουν σε επίσημους Αγώνες (με απονομή CACT) που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος και της FCI. Στους επίσημους Αγώνες  μπορούν να λαμβάνουν μέρος όλοι οι ιχνηλάτες οποιασδήποτε φυλής που διαθέτουν γενεαλογικό χάρτη του ΚΟΕ (pedigree) ή άλλης χώρας μέλους της Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας (FCI).

Οι γραπτές εξετάσεις ήταν η συνέχεια των προηγούμενων διαδικασιών περιελάμβαναν τους πρώτους επίσημους αγώνες που διεξήχθησαν πριν μερικές ημέρες στην Αττική..

Σε αυτούς τους αγώνες οι (τότε δόκιμοι) έλληνες κριτές πέρασαν επιτυχώς τις διαδικασίες από τους εξεταστές που ήταν ο  των κριτών ιχνηλατών της F.C.I. Gian Carlo BOSIO και οι έμπειροι κριτές Marcello MASSARDI, Prof. Pietro DALLAGIOVANNA, Dr. Giuseppe CICCHITTI, Gianluca Di GIANNANTONIO.

Στις φωτογραφίες εικονίζονται οι νέοι κριτές που θα αποτελέσουν πλέον και την επιτροπή κριτών Ιχνηλατών του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν την μεγάλη ευθύνη της ανάπτυξης όλων των φυλών ιχνηλατών  που ανήκουν στην ομάδα της FCI. Σημείωση: Το CACT είναι διεθνής κυνολογικός όρος και στα ελληνικά τον αποδίδουμε ως ΄΄Πιστοποιητικό Ικανότητος πρωταθλητού Εργασίας΄΄.

δειτε:  Ιστορία γράφουν οι …κυναγωγοί στους πρώτους επίσημους Αγώνες Ελληνικών Ιχνηλατών!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας