οργανωσεις

Published on 3 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Επικοινωνιακός πόλεμος από την ΄΄διοικούσα΄΄ της Γ ΚΟΠ που κατηγορείται για ποινικές, αστικές και διοικητικές ευθύνες.

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Εκδικητικά χαρακτηριστικά,  απέναντι στους αντιπάλους της, περιλαμβάνουν  πλέον η διαχείριση και οι ενέργειες της πλειοψηφίας των μελών της διορισμένης διοικούσας επιτροπής της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις  της η ΄΄δοτή΄΄ διοίκηση επαναλαμβάνει ως δικά της …ευρήματα δημοσιοποιημένα τμήματα του πορίσματος της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄ και ως  πρωτοβουλία της την προσφυγή στον εισαγγελέα παρά το γεγονός ότι  τα σχετικά πορίσματα βρίσκονται από τις 2ο Νοεμβρίου του 2017 στην εισαγγελία ενώ  έχει ήδη ξεκινήσει το στάδιο της προανάκρισης με την κλήτευση μαρτύρων. Με τις ενέργειες και τις ανακοινώσεις των υπόλοιπων ΄΄δοτών΄΄ δεν συμφωνεί και διαχωρίζει πλήρως  τη θέση του ο  κ Χρήστος Πλιάγκος (πρόεδρος του Κ.Σ. Ζαχάρως) όπως μας δήλωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

-Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι η ανάρτηση του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ανδρίτσαινας κ Αναστασόπουλου που κατηγορεί την διοικούσα επιτροπή πώς ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα μέσα από αντικαταστατικές ενέργειες καθώς και για προκλητική αγνόηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για προκήρυξη άμεσων εκλογών.

Για τους ίδιους λόγους κατηγορεί την ΄΄διοικούσα επιτροπή΄΄ και ο καθαιρεθείς εκλεγμένος πρόεδρος  κ Βαγγέλης Χριστοφόρου. Σε επικοινωνία του kynoclub.gr μαζί του τόνισε ότι η διοικούσα επιτροπή  έχει χάσει πλέον την νομιμότητα της από την στιγμή που παρανόμως  αγνόησε την συντριπτική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για προκήρυξη εκλογών την 1η Απριλίου.  Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η απόφαση της Αποκεντρωμένης για τα καθήκοντα της ΄΄διοικούσας΄΄ ήταν συγκεκριμένη. Αφορούσε μόνο την σύνταξη απολογισμού και προϋπολογισμού την διεκπεραίωση τρεχόντων θεμάτων και την προκήρυξη εκλογών.

Φέρε πίσω το τηλέφωνο…

Σε ότι αφορά την υπόθεση των τηλεφώνων ο κ Χριστοφόρου τόνισε ότι όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει στην δική του θητεία  είναι απόλυτα νόμιμες, σύμφωνα πάντα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κ Δαρμάς (πρόεδρος διοικούσας επιτροπής)μια και ο ίδιος ήταν μέλος της διοίκησης.  Συμπλήρωσε δε ότι πράγματι έχει την κατοχή του μια συσκευή την οποία θα παραδώσει στην νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και όχι σε προσωρινά διοικούντες που ελέγχονται πλέον για την νομιμότητα των ενεργειών τους και τους οποίους δεν αναγνωρίζει πλέον   νομίμως  διοικούντες. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι έχει στα χέρια του έγγραφα που θα αδειάσουν όσα αναφέρει η ΄΄διοικούσα΄΄ στην ανακοίνωση της.

-Υπενθυμίζεται ότι οι ανακοινώσεις της ΄΄διοικούσας΄΄ εκδόθηκαν (ως αντιπερασπισμό;) μετά την γνωστοποίηση της  καταγγελίας για ποινικές, αστικές και διοικητικές ευθύνες της  που κατέθεσαν τέσσερις Κυνηγετικοί Σύλλογοι εκφράζοντας τους 32 Συλλόγους της Γ. Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που ζήτησαν άμεσες εκλογές.

-Αξίζει όμως να τονιστεί και ο παράλληλος επικοινωνιακός πόλεμος που εξελίσσεται μέσω διαδικτύου και στον οποίο διεκδικούν  πρωταρχικό ρόλο ακόμα και  εξωκυνηγετικά blogs όπου δημοσιεύονται ακόμα και ανώνυμες συκοφαντικές επιστολές η ψευδείς ειδήσεις. Ενδεικτική της αξιοπιστίας τους ήταν η πλαστή (και συκοφαντική είδηση) οτι τάχα ΄΄μπούκαραν΄΄ στα γραφεία της Ομοσπονδίας  ο Χριστοφόρου και οι γιοι του Μαρκόπουλου. Ένα ψευδές  γεγονός που στην συνέχεια διαψεύστηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΄΄διοικούσας΄΄ κ Δάρμα.

δείτε:  Καταγγελία: Ποινικές, αστικές και διοικητικές οι ευθύνες της διορισμένης διοίκησης της Γ. Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας