οργανωσεις

Published on 5 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Ο Χ. Πλιάγκος καταγγέλλει την διορισμένη διοίκηση της Γ ΚΟΠ για αθέμιτες και ύποπτες μεθόδους!

Με επιστολή που απέστειλε στα υπόλοιπα μέλη της διορισμένης διοικούσας επιτροπής ο κ Χρήστος Πλιάγκος τους καταλογίζει ευθύνες και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα καυτηριάζοντας  τις μεθόδους και τις πρακτικές τους. Μάλιστα αναφέρει πως χρησιμοποιούνται θεμιτοί και αθέμιτοι τρόποι κατά των αντιπάλων σε ένα αδικαιολόγητο εμφύλιο που κάνει μόνο κακό στο κυνήγι.
Αναρωτιέται ποιοι περνούν αυτές τις πρωτοβουλίες χωρίς να έχουν συζητηθεί καν στο διοικητικό συμβούλιο.

Διαβάστε την επιστολή και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα… Ν. Φ.

 

ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΗΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ (Δημόκριτος 460 π.Χ.-370 π.Χ.)

Με αφορμή τον καταιγισμό δελτίων τύπου που αναρτώνται τελευταία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Προσωρινή Διαχειριστική – Διοικούσα Επιτροπή της Γ΄ Κ.Ο.Π., αισθάνομαι την ανάγκη ως εκλεγμένο μέλος της, να διαχωρίσω την θέση μου, να θέσω προβληματισμούς σχετικά με την σκοπιμότητα αυτών των ανακοινώσεων και να δηλώσω τα εξής: Κατ’ αρχήν για όλες αυτές τις αναρτήσεις εγώ προσωπικά ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν είχα καμία ενημέρωση αλλά και ούτε ποτέ συζητήσαμε σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. πλείστα εκ των θεμάτων τα οποία αναφέρονται σε αυτές. Δημιουργούνται λοιπόν εύλογα ερωτήματα για το αν συντάσσονται όλοι από το Δ.Σ. με τις απόψεις αυτές (εγώ πάντως όχι) και με ποιου την εντολή δημοσιεύονται τα δελτία αυτά όταν βεβαίως δεν υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα αλλά τελειώνουν ως εξής:

«Με εκτίμηση – Η Προσωρινή Διαχειριστική – Διοικούσα Επιτροπή της Γ΄ Κ.Ο.Π.».

-Παρατηρώ έκπληκτος λοιπόν ότι κάποιοι προκειμένου να καλύψουν την διοικητική τους ανυπαρξία έφτασαν δυστυχώς στο σημείο να χρησιμοποιούν την σελίδα του Facebook της Ομοσπονδίας προβάλλοντας εκεί τα διοικητικά τους αδιέξοδα. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι όσο εμείς κυριολεκτικά “ξεκατινιαζόμαστε” ταυτόχρονα γινόμαστε και περίγελος στα μάτια όλων, δίνοντας επίσης το δικαίωμα στους πολέμιους του κυνηγίου να βγουν στο προσκήνιο. Είναι γνωστό ότι ο ορισμός μας ως Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Γ΄ Κ.Ο.Π., μας προσέδωσε ταυτόχρονα και συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Αυτές ήταν η σύνταξη απολογισμού – προϋπολογισμού, η κάλυψη τρεχουσών αναγκών της Ομοσπονδίας και η προκήρυξη εκλογών προκειμένου να επανέλθουμε στην ομαλότητα. Όμως από την πρώτη στιγμή υπήρξε υπέρβαση των αρμοδιοτήτων αυτών από κάποια μέλη του Δ.Σ. και μια ξεκάθαρη διάθεση ρεβανσισμού για τις προηγούμενες διοικήσεις. Φάνηκε λοιπόν ότι μοναδικό μέλημα κάποιων, ήταν το πώς θα κρίνουν και θα επικρίνουν τις πράξεις των προηγούμενων συμβουλίων χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Αυτοί λοιπόν οι γνωστοί-άγνωστοι, παριστάνοντας τους νεόκοπους εισαγγελείς, επαναφέρουν στο προσκήνιο ακόμη και οικονομικά θέματα 10ετίας τα οποία ήδη έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, η οποία είναι εν τέλει και η μοναδική αρμόδια για να αποφανθεί επί αυτών. Ας πούμε λοιπόν όχι στις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των μελών μας και όχι στον εμφύλιο που κάποιοι τεχνηέντως δημιουργούν. Ας σταματήσουμε κύριοι να αναλωνόμαστε σε κυνήγι μαγισσών. Πρέπει άμεσα, τώρα, να πάψουμε να τρώμε τις ίδιες τις σάρκες μας και να βγούμε μπροστά αφήνοντας το παρελθόν εκεί που του αρμόζει, πίσω…. Αλλιώς, αν δεν αφυπνιστούμε, οι εχθροί της αγαπημένης μας δραστηριότητας παραμονεύουν…. Φτάνει πιά!!! Όχι άλλος πολύτιμος χρόνος χαμένος!!! Δηλώνω λοιπόν ότι εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ενότητά μας. Ας οραματιστούμε όλοι μαζί το μέλλον της Ομοσπονδίας μας που πρέπει να είναι και θα είναι λαμπρό, χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις. Είμαι σίγουρος ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ένα συμβούλιο που θα έχει όραμα και ικανότητες, «μπολιάζοντας» την εμπειρία και την γνώση, με τον ενθουσιασμό και τις νέες αντιλήψεις.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

δειτε: Γ. ΚΟΠ: Ο Χρήστος Πλιάγκος διαχωρίζει την θέση του από τους ΄΄δοτούς΄΄ και ζητά άμεσα εκλογές όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση…

δειτε: Άμεσα εκλογές αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Γ ΚΟΠ στέλνοντας μήνυμα στην ΄΄Αποκεντρωμένη΄΄ της Πελοποννήσου και τους διορισμένους της.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας