οργανωσεις

Published on 6 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Γ ΚΟΠ. Εκλογές στις 6 Μαΐου και εξάντληση της θητείας από τους διορισμένους.

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Την τρίμηνη περίοδο της θητείας της, όπως την όρισε η ΄΄Αποκεντρωμένη΄΄,  εξάντλησε η διοικούσα επιτροπή της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, παρά την απόφαση δεκάδων Κυνηγετικών Συλλόγων που είχαν αποφασίσει με Γενική Συνέλευση την συντόμευση της θητείας της ορίζοντας ως ημερομήνια εκλογών την 1η Απριλίου. Με ανακοίνωση της η ΄΄διορισμένη΄΄  ανακοινώσε ως ημερομηνία εκλογών την 6η Μαΐου 2018 και ως ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων την 20η Απριλίου. Ο χώρος που θα διεξαχθεί η Συνέλευση θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο κατατίθενται στο πρωτόκολλο της Γ΄ Κ.Ο.Π. εργάσιμες ημέρες και ώρες, το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, ώρα 15:00.

Υποψήφιοι και αθέμιτες πρακτικές…

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι πρώτες μετά Μαρκόπουλο εκλογές μια και όσα προηγήθηκαν (πορίσματα, παρέμβαση Αποκεντρωμένης, καθαίρεση διοίκησης, διορισμός προσωρινών κ.λ.π) έχουν δημιούργησε κλίμα έντασης και αντιπαλότητας.

Η επιστολή καταγγελία του μέλους της προσωρινής διοικούσας κ Χ. Πλιάγκου (εκλεγμένος) που κατήγγειλε τα διορισμένα μέλη για αθέμιτες  επιλογές δίνει μια εικόνα του κλίματος που επικρατεί στην Γ ΚΟΠ. Ενδεικτική ήταν και η πρόσφατη έγγραφη καταγγελία-ανακοίνωση τεσσάρων Κυνηγετικών Συλλόγων  (Ανδρίτσαινας, Ζαχάρως, Πάτρας, Αρχ. Ολυμπίας) που εξ ονόματος δεκάδων Συλλόγων κατήγγειλαν τους ΄΄προσωρινούς΄΄ για διοικητικές, ποινικές και καταστατικές ευθύνες.

Όπως εκτιμούν αρκετοί εκπρόσωποι Κυνηγετικών Συλλόγων η ανυπακοή των διορισμένων στις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης είχε ως σκοπό την φθορά και την διαπόμπευση των καθαιρεθέντων μελών εν όψη των εκλογών. Στην περίπτωση που οι ΄΄διορισμένοι΄΄ θα είναι και οι ίδιοι υποψήφιοι θα επιβεβαιωθούν όσοι πίστεψαν εξ αρχής ότι ο σκοπός τους δεν ήταν η εξυγίανση αλλά η φθορά των αντιπάλων υποψηφίων στην διεκδίκηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται ότι εξ αρχής υπήρξαν ερωτηματικά και για τις επιλογές του  διευθυντή Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος  κ Νικόλαου Μπακουλόπουλου τόσο για την  καθαίρεση της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης όσο και για τα άγνωστα κριτήρια επιλογής των προσώπων της διορισμένης.

– Οι πράξεις και οι ΄΄ημέρες΄΄ των διορισμένων που ξεπέρασαν τα αυστηρά προσδιορισμένα καθήκοντα τους ξεσήκωσαν πολλές διαμαρτυρίες ενώ ενδεικτικό των προθέσεων τους ήταν και η ψευδής όπως αποδείχτηκε καταγγελία στην αστυνομία για δήθεν ΄΄μπουκάρισμα΄΄ των αντιπάλων στα γραφεία της Ομοσπονδίας! Μέχρι τις 6 Μαΐου αναμένεται να ενταθεί η …προεκλογική αντιπαράθεση η οποία όπως ζητούν οι πλέον ψύχραιμοι πρέπει να κρατηθεί στα όρια της ευπρέπειας και του αλληλοσεβασμού  των συνυποψήφιων και των αρχών της κυνηγετικής οικογένειας γενικότερα.

δείτε: Ο Χ. Πλιάγκος καταγγέλλει την διορισμένη διοίκηση της Γ ΚΟΠ για αθέμιτες και ύποπτες μεθόδους!

δειτε: Καταγγελία: Ποινικές, αστικές και διοικητικές οι ευθύνες της διορισμένης διοίκησης της Γ. Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.

δειτε: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τραμπουκισμών και …νταήδων ο διορισμένος πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας