επικαιροτητα

Published on 9 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Βρώμικος πόλεμος κατά του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Ρουμελιώτη και του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης.

Ένας ακόμα κρίκος στον πόλεμο εντυπώσεων και λάσπης που εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Πελοπόννησο προστέθηκε τις τελευταίες ήμερες. Αυτή την φορά κατά του Κυνηγετικού Συλλόγου της Τρίπολης και του προέδρου του κ Γιώργου Ρουμελιώτη ο όποιος παράλληλα είναι και αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.  Προφανώς η ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη σε συνδυασμό με τις προσεχείς εκλογές στην Γ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, είναι η αιτία που εξηγεί την προσπάθεια ορισμένων για συκοφάντηση τόσο του ίδιου όσο και του Κυνηγετικού Συλλόγου της Τρίπολης…

Τι συνέβη;

Με  επιστολή- απάντηση του ο κ Ρουμελιώτης  απευθύνεται σε κυνηγετικό site όπου δημοσιεύτηκε καταγγελία ότι  τάχα ΄΄κυνηγός πλήρωσε για κυνηγετική άδεια αλλά δεν την παρέλαβε ποτέ!΄΄ Στο ίδιο δημοσίευμα το εν λόγω site αναφέρει ότι  ΄΄Υπάρχουν μερικοί ακόμη κυνηγοί στην Αρκαδία που δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι δεν έχουν παραλάβει την άδεια θήρας για την οποία έχουν πληρώσει…”

Ο υπαινιγμός του συντάκτη του δημοσιεύματος είναι  προφανέστατος μια και δεν αναφέρει ονόματα και συγκεκριμένα πρόσωπα…

Ποια είναι  η πραγματικότητα; Ένας κυνηγός που είχε να βγάλει άδεια μερικά χρόνια έπρεπε, όπως επιβάλει η νομοθεσία, να  περάσει από νέες εξετάσεις… Όταν κατάλαβε (;) ότι δεν είχε δικαίωμα έκδοσης αδείας προτίμησε να στείλει επιστολή στην Γ ΚΟΠ της οποίας η διορισμένη ΄΄διοικούσα επιτροπή΄΄ νόμισε ότι βρήκε την ευκαιρία για να κατατροπώσει τον …αντίπαλο. Αντί να ενημερώσει, ως όφειλε, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης και να ζητήσει διευκρινίσεις, πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια,  προτίμησε να διοχετεύσει την ΄΄είδηση΄΄ σε συγκεκριμένο site, ώστε να γίνει ντόρος, με προφανή στόχο την δημιουργία εντυπώσεων, εν όψη των εκλογών της 6ης Μαΐου για την διοίκηση της Γ ΚΟΠ. Διαβάστε την απάντηση του κ Γιώργου Ρουμελιώτη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…Ν.Φ.

1ος ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΔΡΑ: ΝΙΚΗΤΡΑ 1, ΤΡΙΠΟΛΗ

Προς: ihunt.gr

Θέμα: Απάντηση σε δημοσίευμα σας

-Σχετικά με δημοσίευμα που αφορά ισχυρισμούς κυνηγού ότι δεν έχει λάβει την άδεια του από εμάς και για αποκατάσταση της αλήθειας σας αναφέρουμε τα εξής και παρακαλούμε για την άμεση δημοσίευση τους. Ο κύριος που παραπονιέται προσήλθε στον Σύλλογο μας τον Οκτώβριο του 2009 προκειμένου να εκδώσει άδεια  η οποία και υπογράφτηκε στις 14/10/2009 και βρίσκεται στα γραφεία μας αναμένοντας τον κύριο να την παραλάβει και να την τακτοποιήσει από τότε. Στην πορεία και για επτά έτη όπως ο νόμος ορίζει «Κυνηγός που δεν έχει ανανεώσει την άδεια θήρας τα τελευταία 7 (επτά) συνεχόμενα χρόνια, θα θεωρείται νέος κυνηγός και θα πρέπει να εξετασθεί με την προαναφερόμενη διαδικασία ως νέος κυνηγος». O κύριος   δεν προσήλθε ούτε για να παραλάβει την πρώτη άδεια του αλλά ούτε και  εξέδωσε άλλη άδεια θήρας με αποτέλεσμα να παρέλθει η 7ετία ημερολογιακά όπως ο νόμος ορίζει και να πρέπει να δώσει εξετάσεις προκειμένου να εκδώσει νέα άδεια θήρας. Ο κ. Γ. Θ προσήλθε τελικά στα τέλη Δεκεμβρίου 2017 προκειμένου να εκδώσει νέα άδεια θήρας μετά από 8 σχεδόν χρόνια,  για να αποφύγει όπως ισχυρίστηκε την διαδικασία των εξετάσεων εκ νέου. Κατά τον έλεγχο των αρχείων μας διαπιστώσαμε  ότι έχει παρέλθει η 7ετία από την μια και μοναδική φορά που εξέδωσε άδεια θήρας στις 14/10/2009 και έπρεπε να δώσει εξετάσεις ως νέος κυνηγός. Παρά την ειδοποίηση μας να δώσει εξετάσεις στην Επιτροπή Κρίσεως Νέων Κυνηγών που βεβαιώνει ότι πέρασε επιτυχώς τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, δεν προσήλθε ποτέ ούτε για να προσκομίσει τα δικαιολογητικά και να λάβει μέρος στις εξετάσεις, ούτε για να τακτοποιήσει την πρώτη άδεια ούτε και για να λάβει πίσω το αντίτιμο της άδειας που αν δεν έδινε εξετάσεις δεν μπορούσε να εκδώσει .  Αντιθέτως επέμενε και επιμένει ότι θέλει την άδεια του χωρίς να περάσει τις προβλεπόμενες εξετάσεις όπως επιβάλλεται.

Αποτέλεσμα αυτού και αφού δεν ανταποκρινόταν σε όσα του ζητούσαμε ήταν να καταθέσουμε τα χρήματα του,  αρχές Φεβρουαρίου στα ταμεία προκειμένου να μην υπάρχει υπόλοιπο δικό μας ταμειακά και αναμέναμε τον κύριο  να προσέλθει επιτέλους για να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται και εφαρμόζονται σε όλους τους κυνηγούς που έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 7 ετών ημερολογιακά και δεν δικαιούνται άδεια θήρας αν δεν δώσουν εκ νέου εξετάσεις.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Δασαρχείου Τρίπολης και των διατάξεων του Υπουργείου δεν μπορούμε να εκδώσουμε άδεια θήρας σε κανέναν που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις στην προκειμένη περίπτωση επαναλαμβάνουμε αφού παρήλθε το διάστημα των επτά συνέχομενων τελευταίων ετών που δεν εξέδωσε άδεια θήρας.

Θεωρούμε απαράδεκτες ενέργειες και σκοπιμότητες ανθρώπων που ουσιαστικά δεν ανήκουν στην ενεργή κυνηγετική οικογένεια να προσπαθούν να παρακάμψουν τις διαδικασίες που όλοι οι κυνηγοί ακολουθούν και καταγγέλλουμε τις ενέργειες της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και της Προσωρινής Διοίκησης της που αρνείται ακόμα και τώρα να εφαρμόσει την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας της Γενικής Συνέλευσης για εκλογές , να μην έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα παρά να αποστέλλουν δεξιά και αριστερά τους ισχυρισμούς του κ. Γ. Θ εκθέτοντας ουσιαστικά τους ίδιους και προφανώς προβάλλοντας  το μένος που υπάρχει απέναντι σε συγκεκριμένους Συλλόγους μεταξύ και πρώτων όλων εμάς των ιδίων μην κοινοποιώντας μας επιστολή που μας αφορά. Όσο για τις φημολογίες ότι υπάρχουν κι άλλοι που έχουν παράπονο εδώ είμαστε να τα δεχτούμε και να απαντήσουμε. Θεωρούμε ότι τόσο η Ομοσπονδία Πελοποννήσου όσο και τα κυνηγετικά site σε μια εποχή που το κυνήγι βάλλεται από παντού θα έπρεπε να εξετάζουν διπλά τέτοιους κακόβουλους και ανυπόστατους ισχυρισμούς.

ΔΕΙΤΕ: Ο Γιώργος Ρουμελιώτης αποκαλύπτεται μέσα από 22 …ανόμοιες ερωτήσεις!

ΔΕΙΤΕ: Απειλές κατά τη ζωή του καταγγέλλει ότι δέχεται ο Γιώργος Ρουμελιώτης!

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας