αγωνες

Published on 16 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Ο Αυλώνας και οι ανεπίσημοι αγώνες του έδειξαν τον δρόμο!

Ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΔΕ κ Γιάννης Χριστάκος και ο τέως πρόεδρος κ Κώστας Γεωργίου με παρέα κυοφίλων.Μαζική ήταν η συμμετοχή στους ανεπίσημους αγώνες σκύλων φέρμας  που διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ο ανεξάρτητος Κυνηγετικός και Κυνοφιλικός Σύλλογος Βορειοανατολικής Αττικής  στην περιοχή ”Κατωτόπι” (κοντά στο Σείριο) στον Αυλώνα Αττικής.

Δεκάδες κυνόφιλοι παρουσίασαν τα σκυλιά τους στους κριτές που ήταν ο παλαίμαχος εκτροφέας Αγγλικών Σέττερ κ Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο κ Γιάννης Βάρσος εκτροφέας Πόιντερ.

Οι διοργανωτές δεν μπόρεσαν να δεχτούν απεριόριστες συμμετοχές και έτσι αρκετοί κυνόφιλοι δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν προς μεγάλη τους απογοήτευση.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΔΕ κ Γιάννης Χριστάκος, ο τέως πρόεδρος κ Κώστας Γεωργίου και δεκάδες γνωστοί κυνόφιλοι, κυναγωγοί, κριτές, και κυνοτρόφοι.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΔΕ κ Γιάννης Χριστάκος και ο τέως πρόεδρος κ Κώστας Γεωργίου με παρέα κυνοφίλων.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε ότι οι ανεπίσημοι αγώνες με τοποθετημένο ορτύκι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των κυνόφιλων κυνηγών. Την κλειστή κυνηγετική περίοδο είναι μια δραστηριότητα που φέρνει πιο κοντά τους κυνόφιλους κυνηγούς με την οργανωμένη κυνοφιλία (ΟΚΑΔΕ κ.λ.π) που δυστυχώς πολεμάει τούς ανεπίσημους  αγώνες!

Ο Νίκος Φωτακόπουλος και ο Γιώργος Σπινόκιας


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας