επικαιροτητα

Published on 17 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Νέο ΔΣ για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής

Κωνσταντίνος Μαρκενδούδης / www.paratiritis-news.gr

Πρώτος σε ψήφους ο Παναγιώτης Καραφύλλης μετά τις εκλογές του Συλλόγου

Την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του πραγματοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής την Κυριακή 15 Απριλίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής, μαζί με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων Παραρτημάτων Συλλόγου.

Κατά την συνέλευση ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Καραφύλλης πραγματοποίησε διοικητικό και οικονομικό απολογισμότου Δ.Σ για το έτος 2017, ανακοινώθηκε η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για τον Οικ. Απολογισμό έτους 2017, εγκρίθηκε ο απολογισμός Εσόδων και Εξόδων έτους 2017 καθώς και ο προϋπολογισμός Εσόδων και Εξόδων έτους 2018.

Τόσο στη συνέλευση, όσο και στην εκλογική διαδικασία, υπήρξε σημαντική προσέλευση κυνηγών, κάτι που σύμφωνα με τον κ. Καραφύλλη, δείχνει το ενδιαφέρον των κυνηγών για τον σύλλογο.

«Ενδιαφέρονται πάντα οι κυνηγοί, έρχονται, καταθέτουν προτάσεις. Έχει καταλάβει πλέον ο κόσμος του κυνηγιού πως δεν παίρνεις απλώς ένα όπλο και κυνηγάς, πρέπει και να στηρίζεις τον σύλλογο στις δράσεις του και να τον βοηθάς όσο μπορείς» σημείωσε ο κ. Καραφύλλης, τονίζοντας πως τα πράγματα σιγά σιγά αλλάζουν.

Στο νέο ΔΣ που αναδείχθηκε από τις εκλογές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος, εκλέγονται (κατά σειρά ψήφων) οι:

Καραφύλλης Παναγιώτης
Τσανάκας Χρήστος
Αμαξόπουλος Κωνσταντίνος
Λάσκος Μάριος
Μπαχαρίδης Νικόλαος
Αχμέτ Μουζαφέρ
Καραμανλής Γιώργος
Παπουλάκης Αριστείδης


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας