επικαιροτητα

Published on 19 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Ανακρίνονται τουρκοκύπριοι για κλοπή κυνηγόσκυλων από την ελεύθερη Κύπρο.

Στα κατεχόμενα εντόπισε εννέα από τους 23 κυνηγετικούς σκύλους του, αξίας 69 χιλιάδων ευρώ, ο 32χρονος που κατήγγειλε την κλοπή τους, από τον χώρο φύλαξής τους στο Κολόσσι, την περασμένη εβδομάδα. Πληροφορίες των Αρχών της Δημοκρατίας αναφέρουν πως τέσσερις Τουρκοκύπριοι ανακρίνονται για την υπόθεση, ενώ άλλοι 14 σκύλοι εντοπίστηκαν και εξετάζεται κατά πόσο πρόκειται γι’ αυτούς που είχαν κλαπεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Αστυνομικού Σταθμού Επισκοπής, σε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος και τη Δικοινοτική Ομάδα Επαφής, ο παραπονούμενος μετέβη στα κατεχόμενα, όπου σε συνεννόηση με τη Δικοινοτική Ομάδα, εντόπισε εννέα από τους κλαπέντες σκυλούς του, στην κοινότητα Αγκολέμι της κατεχόμενης Λευκωσίας.
Οι σκύλοι που εντοπίστηκαν παραδόθηκαν στον 32χρονο χθες βράδυ και ακολούθως ελέγχθηκαν από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Δημοκρατίας στο οδόφραγμα του Αστρομερίτη και μεταφέρθηκαν στις ελεύθερες περιοχές.

Από πληροφορίες που λήφθηκαν από τη Δικοινοτική Ομάδα, τέσσερις Τουρκοκύπριοι ανακρίνονται για την υπόθεση, ενώ άλλοι 14 σκύλοι έχουν επίσης εντοπιστεί και εξετάζεται κατά πόσο πρόκειται για τους κυνηγετικούς σκύλους του παραπονούμενου.

Πηγή: ΚΥΠΕwww.sigmalive.com


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας