επικαιροτητα

Published on 23 Απριλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Πύργος: Αστήριχτες οι καταγγελίες για λαθροθηρία ΄΄ανοιξιάτικων΄΄ τρυγονιών.

Με μια οργισμένη ανάρτηση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου αντιδρά στην προσπάθεια ορισμένων να παρουσιάσουν με αστήριχτες καταγγελίες την διεξαγωγή λαθροθηρίας ΄΄ανοιξιάτικων΄΄  τρυγονιών στην περιοχή του Κατάκολου και της Ηλείας γενικότερα. Ο Σύλλογος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και καταδικάζει πιθανά μεμονωμένα περιστατικά. Ν. Φ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Κατόπιν παραπόνων μελών μας για αναρτήσεις στο facebook για λαθροθηρία τρυγονιών στο βουνό του Κατακόλου, αφού διερευνήσαμε το θέμα και τις συγκεκριμένες αναρτήσεις θέλουμε να δηλώσουμε σχετικά με το θέμα ότι :

Προφανώς και ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ τόσο στο κυνήγι όσο και στις άλλες δραστηριότητες.

Προφανώς και κανένας ΚΥΝΗΓΟΣ δεν κάνει κάτι τέτοιο ούτε το επικροτεί. Αυτοί που τα κάνουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ είναι ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ και δεν έχουν καμία σχέση με το κυνήγι.

Προφανώς και η φωτογραφία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ από το Κατάκολο ή από την περιοχή μας, πιθανώς είναι από Αφρική. Οι κάτοικοι της περιοχής Κατακόλου και των γύρω κοινοτήτων μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τα τελευταία χρόνια και ιδίως φέτος η λαθροθηρία έχει μειωθεί κατακόρυφα, σχεδόν μηδενίστηκε, λόγω της δουλειάς των θηροφυλάκων, που αν και λίγοι παράγουν μεγάλο έργο και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

Έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε σαν Σύλλογος χιλιάδες ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να εξαλειφθεί η ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ γενικά και όχι μόνο του τρυγονιού. Πράγματι υπάρχουν αποτελέσματα και χρόνο με το χρόνο θα πετύχουμε το στόχο μας.
Δεν μπορούμε όμως να δεχθούμε να βάλλεται το ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ από τις παράνομες ενέργειες κάποιων ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΩΝ και από τις αστήριχτες καταγγελίες με παραπλανητικές φωτογραφίες.
Σαν Σύλλογος είμαστε πάντα στην διάθεση των κυνηγών και των πολιτών φυσικά, για να τους ενημερώσουμε για τις δράσεις μας για την προστασία του θηράματος και του Περιβάλλοντος γενικότερα και να κάνουν και τις καταγγελίες τους για περιπτώσεις λαθροθηρίας που πέφτουν στην αντίληψή τους.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας