οργανωσεις

Published on 1 Μαΐου, 2018 | by Kynoclub

0

Γ. ΚΟΠ: Πανωλεθρία για τους ΄΄δοτούς΄΄ στις συνελεύσεις των Συλλόγων τους!

κείμενο: Ακτήμων Κυνηγός

Αποδοκιμάζονται ο ένας μετά τον άλλο τα μέλη της διορισμένης διοίκησης της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου στις γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων τους. πρώτος εισέπραξε την αποδοκιμασία πριν μερικές ήμερες ο τέως πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας κ Δρούγκας που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στην διοίκηση.

Ανάλογη αποδοκιμασία εισέπραξαν οι επίσης διορισμένοι στην Γ ΚΟΠ κ. Κλαυδιανός και Δρίτσας. Οι κυνηγοί της Πάτρας δεν τους έδωσαν καμιά θέση για το διοικητικό συμβούλιο μια και ψήφησαν υποψήφιους που είναι αντίθετοι με τις αυθαίρετες ενέργειες και αποφάσεις ως διορισμένων στην Γ ΚΟΠ.

Όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αντικειμενικός παρατηρητής θα είναι πραγματικά οξύμωρο και προκλητικό να εκλεγούν στην διοίκηση της Γ ΚΟΠ οι προαναφερθέντες όταν απέτυχαν να εκλεγούν στους Συλλόγους του; αποδοκιμαζόμενοι με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο από την τοπική κυνηγετική οικογένεια τς πόλης τους!

Απώλεια όμως για την παράταξη των …δοτών πρέπει να θεωρηθεί και η απώλεια της προεδρίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης κ Γιάννη Καρβουνιάρη. Ο …λαοφιλής Γιάννης συμπλήρωσε τις προβλεπόμενες από το καταστατικό τρεις συνεχόμενες θητείες και πλέον θα κατέχει την θέση του αντιπροέδρου. Όμως είναι αμφίβολα αν το υπόλοιπο Δ. Σ. θα υποστηρίξει υποψηφιότητες που δεν πρόσκεινται στον κ Βαγγέλη  Χριστοφόρου ο οποίος όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση αποκλείστηκε αυθαίρετα και εκδικητικά  απο τους διορισμένους συνυποψήφιους του και μάζα του οι  κ Ρουμελιώτης και Μεσσήνης!

Αποφασίζει και διατάσει!!!           

-Υπενθυμίζεται πως οι ΄΄δοτοί΄ που μεθόδευσαν σε συνεργασία με την ΄΄Αποκεντρωμένη΄΄ την καθαίρεση  της νόμιμης διοίκησης και συμπεριφέρονται πλέον ως δικτάτορες, αγνόησαν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για εκλογές που θα έπρεπε να έχουν γίνει  την 1η Απριλίου. Όμως δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου τόσο πιο βρώμικος και ύπουλος γίνεται ο πόλεμος των διορισμένων εναντίον όσων θεωρούν αντιπάλους τους. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ζήτησαν και έλαβαν από την ΄΄Αποκεντρωμένη΄΄ παράταση της θητείας τους για ένα ακόμα μήνα!!!

Τα μέλη της ΄΄διοικούσας επιτροπής΄΄   έχουν χάσει πλέον οριστικά την όποια αξιοπιστία και νομιμοποίηση μπορούσαν να έχουν. Παραβίασαν και συνεχίζουν να παραβιάζουν το καταστατικό της Ομοσπονδίας ενώ απροσχημάτιστη  είναι πλέον η αφανής συνδιοίκηση του διευθυντή Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης Πελοποννήσου, ∆υτικής Ελλάδας και Ιονίου.  

δειτε: Γ. ΚΟΠ. Πραξικόπημα των δοτών – απορρίπτουν αυθαίρετα τις υποψηφιότητες Χριστοφόρου, Ρουμελιώτη, Μεσσήνη.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας