ειπαν

Published on 5 Μαΐου, 2018 | by Kynoclub

0

Η αλήθεια για την αγωγή κατά Ψυχάρη ΚΟΕ για την υπόθεση της ιδιότητας του δήθεν κριτή Αγώνων Πόιντερ-Σέττερ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (Δικηγόρος, μέλος ΚΟΕ & Κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων Ιχνηλατών Ομάδος 6)

Έγραψε σε ανάρτηση του, σχολιάζοντας ως συνήγορος του κ Μιχάλη Λάμπρου, δικονομικά στοιχεία της δίκης κατά του κ Χρήστου Ψυχάρη για την γνωστή υπόθεση της καταγγελίας εναντίον του ότι κρίνει αγώνες βρετανικών φυλών χωρίς να είναι εγκεκριμένος κριτής για αυτές τις φυλές.

΄΄Athanassios Papageorgiou Ζητούμενο της Δίκης που διεξήχθη με πρωτοβουλία του κ. Λάμπρου και που η απόφαση αναμένεται ακόμη, δεν ήταν η χρηματική του ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστη ο ίδιος από την απαξιωτική συμπεριφορά του ΚΟΕ στο πρόσωπο του με την κάλυψη της παράτυπης αποδοχής οτι ο κ.Ψυχάρης είναι και κριτής εργασίας Βρετανικών φυλών, αλλά να αποκαλυφθούν μέσα από το πάσης φύσεως αποδεικτικό υλικό που εισφέρθηκε από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, (μαρτυρικές καταθέσεις και έγγραφα) οι ποικιλόμορφες παθογένειες της κυνοφιλίας. Το αιτηθέν ποσό των 25.000 ευρώ ήταν απαραίτητο για να υπαχθεί η υπόθεση στη δικαιοδοσία του Μον. Πρωτοδικείου Αθηνών με την ελπίδα οτι η νεοψηφισθείσα Πολιτική Δικονομία θα επιτάχυνε την έκδοση απόφασης. Δυστυχώς μετά από 40 χρόνια μάχιμης Δικηγορίας και τουλάχιστον έξι <<επιταχύνσεις>> διαψευσθήκαμε. Το ποσό λοιπόν ήταν συμβολικό και του οποίου μέρος (24.000) ο κ. Λάμπρου έχει με δήλωση του μεταγενέστερη προς το Δικαστήριο μετατρέψει σε αναγνωριστικό έχει δε κρατήσει ως καταψηφιστικό ποσό 1.000 ευρώ απλώς για να ολοκληρωθεί η Δίκη και να εκδοθεί η απόφαση. Εξ΄ άλλου στην περυσινή Γ. Συνέλευση του ΚΟΕ με δημόσια δήλωση του δεσμεύτηκε πως οτιδήποτε του επιδικασθεί αυτό θα διατεθεί προς βελτίωση της εκτροφής των Ελληνικών φυλών και θα αποδοθεί στους αντίστοιχους Ομίλους φυλών. Προς τιμήν του ο ΟΚΑΔΕ μόνος αρμόδιος όμιλος που διαθέτει κριτές εξεταστές- εργασίας με έγγραφη βεβαίωσή του βεβαιώνει οτι ο κ. Ψυχάρης δεν έχει περάσει ούτε γραπτές ούτε πρακτικές εξετάσεις για Βρετανικές φυλές σε αντίθεση με τον κ. Λάμπρου που κατονόμασε από ποιούς εξετάσθηκε. Ο ΚΟΕ δεν προσεκόμισε ΚΑΝΕΝΑ αποδεικτικό στοιχείο η έγγραφο από το τηρούμενο αρχείο του με ημερομηνίες γραπτών η πρακτικών εξετάσεων του κ. Ψυχάρη για κριτή εργασίας Βρετανικών φυλών. Απορίας άξιο είναι επίσης το γεγονός οτι ο πειθαρχικός εισηγητής που ορίσθηκε από το Δ.Σ του ΚΟΕ ακόμη δεν αποφάνθηκε επί του θέματος παραβιάζοντας την εξάμηνη προθεσμία που από το καταστατικό είχε για την έκδοση της πρότασης του, αν και από πλευράς Λάμπρου είχε προταθεί να λάβει γνώση ο εισηγητής όλου του αποδεικτικού υλικού που εισκομίσθηκε στο Δικαστήριο και το οποίο ήταν ήδη στα χέρια του νομικού συμβούλου του ΚΟΕ.!!!. Πέραν των ανωτέρω που έχουν πλέον πάρει την αναπόφευκτη δικαστική οδό έχω να δηλώσω σαν αρκετά παλιός κυνόφιλος οτι το τραίνο της κυνοφιλίας δεν έχει ανάγκη από λαθρεπιβάτες έστω και αν ταξιδεύουν με <<εισιτήριο>> Α΄ θέσης!!!.

Θανάσης Παπαγεωργίου πληρεξούσιος δικηγόρος Μιχάλη Λάμπρου, κριτής εργασίας ομάδας 6.”

Σχόλιο: Nikos Fotakopoulos Χρήσιμη η διευκρίνηση για όσους πίστεψαν αυτούς που  εκ του πονηρού λένε και διαδίδουν, ότι τάχα μου ο κ Μιχάλης Λάμπρου είχε οικονομικά κίνητρο όταν τόλμησε να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της καραμπινάτης καταπάτησης κυνοφιλικών κανόνων, καταστατικού και κάθε έννοιας κυνοφιλικής ηθικής…

-Ο Πειθαρχικός εισηγητής της υπόθεσης που αναφέρει ο κ Παπαγεωργίου από πλευράς της απερχόμενης διοίκησης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, είναι ο ταμίας κ Νίκος Ιωαννίδης. Αν και όφειλε με βάσει το καταστατικό  να έχει βγάλει το πόρισμα και την εισήγηση του εντός έξι μηνών δεν έχει δώσει καμία σχετική ενημέρωση στο διοικητικό συμβούλιο όπως θα έπρεπε. Όπως θα λέγαμε σε άλλη περίπτωση: ΄΄συνένοχη σιωπή και …κουκούλωμα΄΄ μια και ο κ Ιωαννίδης συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς που ΄΄βάφτησαν” τον κ Ψυχάρη κριτή ΑΚΙ βρετανικών φυλών παρά την αποκάλυψη της ..παγαποντιάς του. Υπενθυμίζεται οτι ο πρώτος που αποκάλυψε την απάτη ήταν ο κ Κώστας Λάμπρου πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ και ταμίας του ΚΟΕ.

δείτε: Δ. Γκουζούνας: Ο Χ. Ψυχάρης δεν πέρασε ποτέ διαδικασίες ανάδειξης κριτή από τον ΟΚΑΔΕ.

δειτε: ΒΙΝΤΕΟ! Όταν ο κ Μιχάλης Λάμπρου ήταν χρήσιμος στην πρόεδρο του ΚΟΕ!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας