οργανωσεις

Published on May 11th, 2018 | by Kynoclub

0

Συνέλευση Γ ΚΟΠ: Τι φοβάται η διορισμένη διοίκηση;

Δελτίο τύπου εξέδωσε η διορισμένη ΄΄διοικούσα επιτροπή΄΄ της  Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας με θέμα την Γενική Συνέλευση του Σαββάτου 12 Μάιου.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και ποιοι την απαρτίζουν. Εμφανές όμως είναι οτι οι συντάκτες της ανακοίνωσης φοβούνται ….τραμπουκισμούς που πιθανολογούν ότι θα συμβούν. Από ποιους άραγε;

Γ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,
Η Προσωρινή Διαχειριστική Διοικούσα Επιτροπή της Γ΄ Κ.Ο.Π. καθώς διαπιστώνει ότι συνεχίζεται η παραπληροφόρηση και η έντεχνη δημιουργία εντυπώσεων, οφείλει να σας ενημερώσει ότι ουδέποτε αναφέρθηκε εκ μέρους ότι η επικείμενη Γενική Συνέλευση των μελών της μας θα είναι κλειστή.
Με εσωτερικό μας έγγραφο ζητήθηκε από όλα τα μέλη να αποστείλουν ονομαστική κατάσταση των αντιπροσώπων τους και των νόμιμων εκπροσώπων τους που έχουν δικαίωμα ψήφου προκειμέν
ου να υπάρχει τάξη στην Γεν. Συνέλευση και όχι σύγχυση.
Σας γνωρίζουμε ότι:
1. Την Γεν. Συνέλευση της Ομοσπονδίας συγκροτούν τα μέλη του Δ.Σ. των Κυνηγετικών Συλλόγων της περιφέρειάς της, και αυτό είναι ξεκάθαρο.
2. Η Γεν. Συνέλευση είναι δημόσια εκτός αν αποφασίσουν διαφορετικά τα μέλη της, και αυτό είναι ξεκάθαρο.
3. Εφόσον, Κυνηγετικός Σύλλογος δεν εξεπλήρωσε τις ταμειακές υποχρεώσεις του προς την Ομοσπονδία, οι αντιπρόσωποί του δεν δύναται να μετέχουν στην Γεν. Συνέλευση, και αυτό είναι ξεκάθαρο.
Κάνουμε γνωστό τοις πάσι ότι στην Γεν. Συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη των Δ.Σ. των Κυνηγετικών Συλλόγων της περιφέρειάς της.
Η Γεν. Συνέλευση της Ομοσπονδίας είναι δημόσια εκτός αν η Γεν. Συνέλευση αποφασίσει να είναι κλειστή.
Θεωρείται αυτονόητο ότι στην Γεν. Συνέλευση έχουν λόγο παρουσίας τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας πριν την διοικούσα.
Είναι δε σαφές ότι κάποιοι επιδιώκουν να μην εξελιχθεί ομαλά η Γεν. Συνέλευση και μέσω τραμπουκισμών και απειλών να μην επιτρέψουν στους νόμιμους εκπροσώπους να παρακολουθήσουν και να τοποθετηθούν, ενδεχομένως σκόπιμα και έμμεσα για να τους επηρεάσουν στις αποφάσεις τους.
Ως εκ τούτου, με γνώμονα την τήρηση των Νόμων και των καταστατικών διατάξεων, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαβάλει τα μέλη και την Γεν. Συνέλευση της Ομοσπονδίας και πόσο μάλλον να κατασυκοφαντήσει τον δημοκρατικό της θεσμό.
Η τάξη θα τηρηθεί, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, για όσους έχουν άλλους σκοπούς και πιστεύουν ότι με απειλές και αναίσχυντα ψεύδη και κατηγορίες θα υπονομεύσουν την Ελεύθερη και Δημοκρατική Γεν. Συνέλευση των μελών της Γ΄ Κ.Ο.Π.

– Ο Πρόεδρος –
Δάρμας Βασίλειος

– Ο Γ. Γραμματέας –
Δρίτσας Θεόδωρος

ΔΕΙΤΕ:  Η περίεργη και εκκωφαντική σιωπή της ΚΣΕ για όσα συμβαίνουν στην Γ ΚΟΠ..

ΔΕΙΤΕ: Καταγγελία: Ποινικές, αστικές και διοικητικές οι ευθύνες της διορισμένης διοίκησης της Γ. Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας