οργανωσεις

Published on 21 Μαΐου, 2018 | by Kynoclub

0

΄΄Αδειάζει΄΄ ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδος τον Γ. Γραμματέα του για την στάση του κατά της απόφασης της Συνέλευσης της Γ ΚΟΠ

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

-Σε δυσχερή θέση έχει περιέλθει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδος μετά την γενική αποδοκιμασία για την μέχρι τώρα στάση του στα διοικητικά προβλήματα της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Ο συγκεκριμένος Σύλλογος ήταν ο μόνος που δια του εκπροσώπου του στην Γενική Συνέλευση (ήταν ο κ Γενικός Γραμματέας του κ Δ. Γούβης) κατέθεσε ένσταση στην εφορευτική επιτροπή κατά των υποψηφιοτήτων  των κ. Χριστοφόρου, Ρουμελιώτη, Μεσσήνη. Όμως παρά την απόρριψη της ένστασης από την εφορευτική επιτροπή και παρά την συντριπτική πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, ή οποία όχι μόνο έκανε δεκτές τις υποψηφιότητες των τριών αλλά τους επέλεξε πανηγυρικά και για το διοικητικό συμβούλιο, συνέχισε την εκδικητική τακτική του με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων. Το παράδοξο είναι ότι ο κ Γούδης με την προσφυγή του στο Πρωτοδικείο δεν εκπροσωπούσε τον Σύλλογο παρά μόνο τον εαυτό του. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει  από σχετική ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδος. Το ΄΄άδειασμα΄΄ είναι προφανέστατο όμως τα ερωτηματικά παραμένουν. Έχει δικαίωμα ο κ Γούβης να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ως ιδιώτης; Και το λέμε αυτό διότι η Ομοσπονδία έχει ως μέλη της Συλλόγους και όχι φυσικά πρόσωπα-ιδιώτες. Το ερώτημα αναμένεται να απαντηθεί στις 13 Ιουνίου όταν θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά των υποψηφιοτήτων των τριών προαναφερθέντων. Όμως θα ήταν παράλειψη αν δε αναφέραμε ότι μαζί με τον κ Γούδη ένσταση στην συνέλευση και ασφαλιστικά μέτρα στο πρωτοδικείο, κατέθεσε και ο υποψήφιος κ Θ. Δρίτσας. Ο κ Δρίτσας ήταν μέλος της διορισμένης διοίκησης ενώ στην διαδικασία των εκλογών ουσιαστικά αποδοκιμάστηκε από την πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης λαμβάνοντας μόλις 5 σταυρούς, επί 48 ψηφισάντων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχεται η πληρότητα της έτσι και αλλιώς αποτυχημένης υποψηφιότητας του.

-Κατά τα άλλα ερωτηματικά προκαλεί η συμμετοχή του προέδρου του Κ. Σ. Αμαλιάδος κ. Κ. Μουσά ως ΄΄δοτού΄΄ στην διορισμένη επιτροπή και η παραίτηση του από αυτήν λίγες μόλις ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση σε συνδυασμό με την προαναφερθείσα στάση του Γ. Γραμματέα του ίδιου Συλλόγου κ Γούβη. Το γεγονός ότι ο πλειοψηφήσας στις πρόσφατες εκλογές κ Βαγγέλης Χριστοφόρου κατάγεται από την Αμαλιάδα όπου επί χρόνια διατέλεσε επιτυχημένος Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου της πόλης δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστο. Ίσως η εντοπιότητα ερμηνεύει, μέχρι ενός σημείου, την εχθρική (;) στάση των κ Μουσά και Γούβη κατά του κ Χριστοφόρου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδος και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στην Γ΄ Κ.Ο.Π. και την Κατάθεση Ασφαλιστικών Μέτρων από μέλος της διοικούσας επιτροπής και του μέλους μας κου Δημήτριου Γούβη εναντίον της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης να ανακηρύξει ως υποψήφιους στις εκλογές της τους κ.κ. Μεσσήνη Αθανάσιο, Ρουμελιώτη Γεώργιο και Χριστοφόρου Ευάγγελο σας γνωρίζει τα εξης :

ο ΚΣ Αμαλιάδας εκροσωπήθηκε ΝΟΜΙΜΑ από τον κ. Γούβη Δημήτριο ως Γραμματέας του συλλόγου μας, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ 4-9/5/18 απόφαση του Δ.Σ. προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του κυνηγίου, των κυνηγών και του συλλόγου μας γενικότερα, πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας συμμετέχοντας στην λήψη επί των νομίμων αποφάσεων, κατά την Διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, της Γ΄Κ.Ο.Π. στις 12-5-2018 έχοντας δικαίωμα λόγου στα προς συζήτηση θέματα αλλά και ψήφου.

Ως εκ τούτου, για αποφυγή παρεξηγήσεων και πιθανών παρερμηνειών από τα όσα ενδεχομένως συζητηθούν και αναφερθούν από Τρίτους, ο κος Γούβης προέβη στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων αυτοβούλως αφού κάτι τέτοιο αφορούσε προσωπική του επιλογή ως έχοντας έννομο συμφέρον ενώ ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας ΔΕΝ ενεπλάκη σε μια τέτοια ενέργεια.

Ο ΚΣ Αμαλιάδας ΔΕΝ είχε καμία ανάμειξη στην προσωπική επιλογή και ενέργεια του κου Γούβη να προασπίσει ως έκρινε σωστό τα συμφέροντα των μελών της Γ΄ Κ.Ο.Π. και εν γένει των κυνηγών μελών μας ενώ παράλληλα σας γνωρίζουμε ότι ουδέποτε λειτουργήσαμε φιμωτικά για κανένα μέλος μας διότι σε κάθε περίπτωση είμαστε υπέρμαχοι της νομιμότητας. 
Το παρόν Δελτίο Τύπου, δημοσιεύεται έπειτα από ΟΜΟΦΩΝΗ σύμφωνη γνώμη ολόκληρου του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας κατά την συνεδρίασή του στις 18/5/2018 προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.


Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Κώστας Μουσάς
Ο Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Γούβης

ΔΕΙΤΕ: Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου της Γ΄ ΚΟΠ

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας