θηροφυλακή

Published on 28 Ιουνίου, 2018 | by Kynoclub

0

Αυτόφωρο, κατάσχεση αυτοκινήτου & όπλου για νυκτερινή λαθροθηρία!

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που αποτελούνταν από τους Λάττα Γεώργιο, Κορομηλά Παναγιώτη, Χριστόπουλο Χαράλαμπο, Μπόρα Παναγιώτη, Παναγιώτου Γεώργιο, Βασιλόπουλο Κων/νο και Τερζή Γρηγόριο, βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ανδρίτσαινας προκειμένου να εκτελέσουν εκεί τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, αφού είχαν δεχτεί καταγγελίες ότι στην περιοχή αυτή κάποιοι λαθροκυνηγοί επιδίδονται σε νυχτερινή λαθροθηρία.
Πράγματι περί ώρα 22.50 αντιλήφθηκαν όχημα το οποίο με την χρήση των προβολέων του έψαχνε για θηράματα στις παρακείμενες περιοχές και άμεσα το ακινητοποίησαν προκειμένου να προβούν στον προβλεπόμενο από τον νόμο έλεγχο. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι επέβαιναν σε αυτό δύο άτομα και ότι ανάμεσά τους υπήρχε εκτός θήκης παραποιημένη κυνηγετική καραμπίνα, πλήρης φυσιγγίων, έτοιμη προς χρήση. Τα άτομα αυτά παραδέχτηκαν ότι είχαν σαν σκοπό την παράνομη θήρευση αγριόχοιρων.
Άμεσα οι θηροφύλακες προέβησαν στην κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας (αυτοκίνητο, παραποιημένη καραμπίνα, φυσίγγια), μετέφεραν τους συλληφθέντες με την διαδικασία του αυτοφώρου στο Α/Τ Ανδρίτσαινας και στη συνέχεια, το πρωί της 26ης Ιουνίου, τους οδήγησαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας