επικαιροτητα

Published on 7 Ιουλίου, 2018 | by Kynoclub

0

Τρελό! Κατηγορούμενος γιατί αφού τον κτύπησαν του έκλεψαν το κυνηγετικό όπλο!

Πατέρας και γιος άρπαξαν το κυνηγετικό όπλο 63χρονου και άρχισαν να τον χτυπούν με τον υποκόπανο, ενώ ταυτόχρονα τον γρονθοκοπούσαν και τον τραυμάτιζαν με έναν σουγιά

Με το… δικό του όπλο απείλησαν και τελικά χτύπησαν έναν 64χρονο μέσα στο σπίτι του σε χωριό του Πύργου Ηλείας, ένας 53χρονος μαζί με τον 25χρονο γιο του οι οποίοι μάλιστα τον λήστεψαν! Ο νεαρός συνελήφθη, αλλά και το θύμα της επίθεσης δεν απέφυγε τους νομικούς μπελάδες!

Οι δράστες είχαν προηγούμενα με τον 64χρονο και καυγάδισαν έντονα μαζί του, όταν τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του. Ξαφνικά, πατέρας και γιος άρπαξαν το κυνηγετικό όπλο του 63χρονου και άρχισαν να τον χτυπούν με τον υποκόπανο, ενώ ταυτόχρονα τον γρονθοκοπούσαν και τον τραυμάτιζαν με έναν σουγιά! Στη συνέχεια, άρπαξαν το τσαντάκι του που είχε μέσα 130 ευρώ και ένα κινητό και τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματίας ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα έρευνες που κατέληξαν στον εντοπισμό και την σύλληψη του 25χρονου ενώ ο πατέρας του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτόδικων Ηλείας με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Όμως, σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού, καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν το δικό του όπλο!

Πηγή: https://www.protothema.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας