επικαιροτητα

Published on 9 Αυγούστου, 2018 | by Kynoclub

0

Βρέθηκαν κλεμμένα κυνηγετικά όπλα στο σπίτι του διαρρήκτη.

Εξιχνιάστηκαν, χάρη σε εμπεριστατωμένη έρευνα του αστυνομικού τμήματος Γυθείου, έξι κλοπές σπιτιών στο Γύθειο αλλά και σε τοπικές κοινότητες των δήμων Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Σπάρτης.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη σήμερα το πρωί ένας 38χρονος ημεδαπός. Με τη σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, η αστυνομία εξακρίβωσε ότι ο συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα από την 13/8/2015 έως και χθες (7/8/2018), είχε αφαιρέσει μεταξύ άλλων χρυσαφικά – κοσμήματα, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική τους αξία σύμφωνα με τους ιδιόκτητες τους ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία είχαν κλαπεί σε δύο από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: http://laconialive.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας