επικαιροτητα

Published on 6 Σεπτεμβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Στο αυτόφωρο κτηνοτρόφος για δηλητηριασμένα δολώματα – 4 μήνες φυλάκιση και 200 € πρόστιμο

Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου

Στις 04-09-2018 και ώρα 10:00 π.μ. περίπου, οι θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου και της Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου εντόπισαν δηλητηριασμένα δολώματα (σκυλοτροφή) σε μάντρα, καθώς και 2 νεκρά κατσίκια περιλουσμένα με δηλητήριο (σκόνη) λευκού χρώματος, στην περιοχή “Λίμνες” Μασσάρων Ρόδου, (πριν την ιταλική γέφυρα αριστερά, στην αρχή του παλιού δρόμου προς το φράγμα). Οι θηροφύλακες κρύφτηκαν στην περιοχή και στις 16:20 συνέλαβαν τον Χ.Μ. του Ι., ετών 36, κτηνοτρόφο, αφού πρώτα ομολόγησε, ότι αυτός τοποθέτησε τα δηλητήρια με σκοπό να θανατώσει σκυλιά και άγρια ζώα. Αμέσως κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, ειδοποιήθηκε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, οποίος και διέταξε την κράτηση του. 
Στις 05-09-2018 οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, οπού κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 200 ευρώ πρόστιμο. 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου ευχαριστεί την Δ/νση Δασών Δωδεκάνησου για την συνεργασία της και τους δασοφύλακες του δασονομείου Έμπωνας για την συνδρομή τους.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας