θεματα

Published on 7 Σεπτεμβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Κ.Σ. Κέρκυρας: Η ανάρτηση φωτογραφιών με θηράματα κάνει κακό στο κυνήγι.

Παρέμβαση κατά της επίδειξης θηραμάτων κάνει ο Κυνηγετικός σύλλογος Κέρκυρας με ανάρτηση του στο διαδίκτυο. Ζητά από τα μελή του και όλους τους κυνηγούς να αποφεύγουν αυτές τις δημοσιεύσεις που μόνο κακό κάνουν στην κυνηγετική υπόθεση.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κερκύρας, παρακαλεί θερμά (κατ’ αρχήν τα μέλη του ) αλλά και όλους τους συναδέλφους κυνηγούς να αποφεύγουν την δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο σκοτωμένων ή και τραυματισμένων θηραμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ανάρτηση τους που προκαλεί μεγάλη αποστροφή και δυσφημίζει την κυνηγετική οικογένεια στο σύνολο της, δεν προσφέρει τίποτε σε κανέναν, ούτε ακόμη σε αυτούς τους λίγους, που ζητούν επιβεβαίωση των ικανοτήτων τους ή και των σκυλιών τους…Ας μάθουν πως η ειρωνεία και η απόρριψη είναι απείρως μεγαλύτερη από την επιβράβευση ορισμένων…. διαδικτυακών φίλων.
Ας προτιμήσουν ( τους παρακαλούμε προσωπικά) την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο με τα σκυλιά τους, τους φίλους τους ή το τοπίο που κυνήγησαν, που για όλους μας είναι τα βασικότερα κίνητρα που μας οδηγούν στο κυνήγι.
Καλό ξεκίνημα σε όλους, Ασφαλή και καλά κυνήγια.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΕΙΤΕ: Κ. Σ. Λάρισας: Ψευτοπαλληκαράδες, κατσαρολάκηδες και σκυλέμποροι οι επιδειξίες του facebook!

ΔΕΙΤΕ: Μπεκάτσες 300 γραμμαρίων και βάλε!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας