επικαιροτητα

Published on 8 Οκτωβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Ομιλία για την ορεινή πέρδικα με τον δρ Χρήστο Σώκο διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πάτρας.

Σε μια εποχή που ο προβληματισμός για το μέλλον της ορεινής πέρδικας γίνεται όλο και πιο έντονός ο Κυνηγετικός Σύλλογος της Πάτρας παίρνει πρωτοβουλίες και διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία με θέμα την διαχείρισή της.  Ομιλητής θα είναι ο δρ Χρήστος Σώκος θηραματολόγος του τμήματος άγριας ζωής & θήρας του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19.00, 10 Οκτωβρίου στο κέντρο Κεφαλόβρυσο. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε 2610274275 και 6947938215

Ο 1ος κυνηγετικός σύλλογος Πατρών αναζητώντας απαντήσεις σε ζητήματα διαχείρισης θηραμάτων και σύγχρονες προσεγγίσεις όσο αφορά την διαχείριση της Πέρδικας που κατά γενική ομολογία έχει σοβαρό πρόβλημα,την Τετάρτη 10-10-2018 και ώρα 19:00 στο κέντρο Κεφαλόβρυσο έχει καλέσει τον Δρ Χρήστο Σώκο θηραματολόγος του τμήματος διαχείρισης άγριας ζωης & θήρας ΥΠΕΝ . Έτσι ώστε να ενημερωθούμε όλοι μας στο τι Πρέπει και τι Μπορούμε να κάνουμε για αυτό το θήραμα που όλοι εμείς ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΆΜΕ . Η συμμετοχή όλων μας θεωρείτε ΑΝΑΓΚΑΊΑ !!!!!!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας