επικαιροτητα

Published on 22 Οκτωβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Κατάσχεση αυτοκινήτου, καραμπίνας και προβολέα για νυχτολαθροθηρία!

Στη σύλληψη νυχτο-λαθροθήρων προχώρησαν οι θηροφύλακες της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας, μετά από συντονισμένες προσπάθειες, σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Πύργων του Δήμου Εορδαίας της Π.Ε Κοζάνης.

Συγκεκριμένα μετά από αρκετές περιπολίες και παρακολούθηση κατάφεραν να συλλάβουν επ αυτοφώρω, τα ξημερώματα της Κυριακής 21/10/2018 δύο άτομα που ενεργούσαν νυχτερινή λαθροθηρία με χρήση μηχανοκίνητου μέσου, φορητού προβολέα και μιας κυνηγετικής καραμπίνας οπλισμένης με τρία  (3) κυνηγετικά φυσίγγια έτοιμη προς χρήση. Μάλιστα ο ένας εξ’ αυτών είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με τη διάπραξη αδικημάτων των περί θήρας διατάξεων τα αρμόδια όργανα και είχε οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Τα δύο άτομα προσήχθησαν, στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τη συνδρομή αστυνομικών οργάνων της Τοπικής Αστυνομικής Αρχής στο Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας. Κατασχέθηκαν όλα τα μέσα (αυτοκίνητο, κυνηγετική καραμπίνα, φορητός προβολέας, φυσίγγια) που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη της παράνομης θήρας. Μετά την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας τα ανωτέρω άτομα αφέθησαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Σημαντική ήταν η συνδρομή των αστυνομικών οργάνων του Τ.Α. Εορδαίας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και για την άψογη συνεργασία τους.

Πηγή: http://www.hunters.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας