επικαιροτητα

Published on 23 Οκτωβρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Γ’ ΚΟΠ: «Ανείπωτη η θλίψη για τον τραγικό θάνατο του κοσμήτορα Κυνηγετικού Συλλόγου Τροπαίων»

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην κυνηγετική οικογένεια το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Γορτυνίας.

Πρόκειται για το τρίτο τραγικό συμβάν με νεκρό κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, που σημειώνεται από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στη χώρα μας.

Δυστυχώς ένας ακόμη νέος άνθρωπος φεύγει από τη ζωή με τόσο τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και τους φίλους του.

Σε ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου  για το τραγικό συμβάν  εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των μελών της Γ’ ΚΟΠ για το θάνατο του νεαρού που ήταν και κοσμήτορας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τροπαίων.

Από την πλευρά του εξάλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και τέως Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ρουμελιώτης δήλωσε ως γενικό κανόνα για το κυνήγι αγριόχοιρου: “To έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Για την αποφυγή θανάσιμων ατυχημάτων, δεν πυροβολούμε στα τυφλά, αν δεν βλέπουμε το θήραμα ολόκληρο και με ευκρίνεια, αλλά και το σημείο που πυροβολούμε και αφού διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει παρουσία άλλου κυνηγού. Κυνηγούμε πάντα με ασφάλεια και από ελεγχόμενη απόσταση και προπάντων κυνηγούμε με το πορτοκαλί γιλέκο, όταν πάμε για κυνήγι αγριόχοιρου.»

Πηγή: https://ilia.news


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας