επικαιροτητα

Published on 5 Μαρτίου, 2013 | by Kynoclub

0

KOE TO MEΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

Χαρακτηριστικά ιδιοκτησιακής συμπεριφοράς έχει υιοθετήσει πλέον η διοίκηση του Κυνολογικου Ομίλου Ελλάδος και η πρόεδρος του κα Ιωάννα Γαλανού που πλέον έχει συμπληρώσει τριάντα χρόνια (!) στην διοίκηση του Ομίλου.
Πώς αλλιώς να εξηγηθούν αποφάσεις και συμπεριφορές της κας Γαλανού που προσβάλουν όχι μόνο τα μέλη του Ομίλου αλλά και αυτή την έννοια της κυνοφιλίας που υποτίθεται ότι υπηρετεί ο ΚΟΕ.

–Στις 27 Φεβρουαρίου ο Κυνολογικός Ομιλος Ελλάδος έκανε την απονομή των νικητών του Κυπέλλου Ελλάδος και του Κυπέλλου Ευρώπης Μεγάλης Έρευνας στο ξενοδοχείο των Λουτρών Λαγκαδά. Σημειωτέων καμία ανακοίνωση δεν είχε εκδοθεί ότι μαζί με τις απονομές του Κυπέλλου Ευρώπης θα γινόντουσαν και οι απονομές του Κυπέλλου Ελλάδος. Αν και προσωπικά ήμουν επι δεκαήμερο στον Λαγκαδά και σε καθημερινή επαφή με πολλούς κυναγωγούς αλλά και με το προσωπικό του ΚΟΕ ουδεμία τέτοια πληροφορία υπήρξε ότι θα γινόντουσαν αυτές οι απονομές.
Έτσι λοιπόν δεν παραβρέθηκα μια και αναχώρησα για την Αθήνα μετά το τέλους των Αγώνων του Κυπέλλου Ευρώπης. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα και εντελώς τυχαία ότι μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και το ερασιτεχνικό κυνοτροφείο Ilis, ιδιοκτησίας μου, ως καλύτερο κυνοτροφείο Πρακτικού Κυνηγίου, το Αγγλικό Σέττερ Ilis Omorfos Tropos και ο κυναγωγός του κ Νίκος Αυγερινός. Τις ακριβείς βραβεύσεις τις μεταφέρω με επιφύλαξη μια και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Η μεγάλη μας χαρά για αυτή την επιτυχία έγινε αγανάκτηση όταν στο γραφείο του ΚΟΕ τα οποία επισκέφτηκα σήμερα 5-3 2012 ενημερώθηκα από το προσωπικό ότι, με απόφαση της κας Γαλανού και την σύμφωνη γνώμη του κ Κώστα Λάμπρου, όποιος δεν παραβρέθηκε στην τελετή απονομής (με εισιτήριο 30 ευρώ) για να παραλάβει τα κύπελλα του δεν θα τα παραλάβει ποτέ!!! Και ερωτώ λοιπόν την σεβαστή διοίκηση και τους ηγέτες της ελληνικής κυνοφιλίας.
—Έτσι αντιλαμβάνεστε την έννοια της κυνοφιλίας; Η απουσία από μια τελετή-για την οποία άλλωστε επαναλαμβάνω- δεν είχαμε καμία ενημέρωση- διαγράφει τις προσπάθειες και την δουλειά χρόνων μέχρι να φτάσουμε στο, μηδαμινής οικονομικής αλλά μέγιστης ηθικής και κυνοφιλικής αξίας έπαθλο; Αυτήν λοιπόν είναι η τιμωρία που μας επιφυλάξατε κα Γαλανού και κύριε Κώστα Λάμπρου επειδή μετά από τα άπειρα κοστοβόρα ταξίδια τα πανάκριβα αντίτιμα συμμετοχής στους αγώνες και μετά από ένα δεκαήμερο στα τερέν του Λαγκαδά, δεν παραβρεθήκαμε στην φιέστα σας; Διότι προφανώς ως φιέστα αντιλαμβάνεστε την απονομή των κυπέλλων. Η μήπως ο κ Λάμπρου διαχωρίζει τη θέση του; Οι υπάλληλοι του γραφείου όμως ήταν ξεκάθαροι: Ο κ Λάμπρου ήταν σύμφωνος. –Να μην δοθούν τα κύπελλα παρά μόνο σε όσους παραβρίσκονται στην τελετή των απονομών.
–Εντάξει με γεια σας και χαρά σας. Όμως είμαι περίεργος για το τι θα πείτε στον Νίκο Αυγερινό που συμμετείχε σε όλους σχεδόν τους Αγώνες του Κυπέλλου του ΚΟΕ, ανά την Ελλάδα, τιμώντας με την παρουσία του τον μεγάλο μας (σας) Όμιλο. Τι θα του πείτε που δεν ήρθε στον Λαγκαδά για την απονομή; –Επαναλαμβάνω :δεν γνώριζε τίποτα για την τιμή που του κάνατε. Μια τιμή που τελικά έγινε προσβολή για αυτόν , για τον γράφοντα και πιθανότατα και για άλλους υπό βράβευση κυνόφιλους που δεν παραβρέθηκαν στην τελετή σας. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του αν ακόμα και τώρα περιμένουμε από τον κ Κώστα Λάμπρου να διαχωρίσει την θέση του…. Δεν θέλουμε με τίποτα να πιστέψουμε ότι ασπάζεται και επικροτεί τις εκδικητικές συμπεριφορές της κας Γαλανού. H φωτογραφία είναι από παλαιότερη τελετή απονομής με τους κ Ν. Στεφανάτο, Ι. Γαλανού, Κ. Λάμπρου.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας