επικαιροτητα

Published on 11 Οκτωβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

Κάτω τα χέρια από τους κυνηγούς του Κ. Σ Αιγάλεω…

Τις 3.000 άδειες που εκδίδει ο Κυνηγετικός Σύλλογος του Αιγάλεω …λιγουρεύονται οι γειτονικοί Σύλλογοι μετά της απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκανε αποδεκτή την απόφαση του Περιφερειάρχη (από το 2003) που διακόπτει την αναγνώριση του. Η άρση της αναγνώρισης του ως ‘’συνεργαζόμενου’’ σημαίνει ότι το ‘’Αιγάλεω’’ δεν θα μπορεί πλέον να εκδώσει άδειες και στην ουσία μετατρέπεται σε ‘’παρασύλλογο’’ όπως αποκαλούν οι αιώνιοι κυνηγοπατέρες τους Συλλόγους που δεν είναι ‘’συνεργαζόμενοι’’ μέσω ΚΣΕ με το Υπουργείου Περιβάλλοντος. Μέλη του Αιγάλεω χαρακτηρίζουν την απόφαση λανθασμένη και ανεξήγητη.

‘’Η απόφαση του Περιφερειάρχη, την οποία επικύρωσε τελεσίδικα το Συμβούλιο της Επικρατείας, βασιζόταν σε μια μη τυπική πρόσληψη θηροφύλακα από την τότε διοίκηση του Συλλόγου.’’ Αυτό δήλωσε μέλος της διοίκησης του ιστορικού Συλλόγου στο kynoclub.gr ενώ συμπλήρωσε ότι τα μέλη θα ενημερωθούν και θα αποφασίσουν σχετικά με τις εξελίξεις σε έκτακτη γενική συνέλευση..

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα συνταρακτικά στο Αιγάλεω κάποιοι άλλοι μεγάλοι Σύλλογοι συνεχίζουν να λειτουργούν χωρίς πρόβλημα παρά το γεγονός ότι μέλη των διοικήσεων τους είναι κατηγορούμενα για κακοδιαχείριση ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος..

1374234_10201375428421085_1171458956_nΑξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος του Αιγάλεω για μια σειρά ετών δεν κατέβαλε έκτακτες εισφορές στην Δ. ΚΟΣΕ και την ΚΣΕ αφού αυτές δεν είχαν αυτές εγκριθεί από την Γενική του Συνέλευση. Αυτή ήταν και η αιτία πολύχρονων προστριβών με τις ανώτερες οργανώσεις αλλά και τους υπόλοιπους Κυνηγετικούς Συλλόγους των Αθηνών και του Πειραιά. Παρά την δυσάρεστη εξέλιξη η διοίκηση και τα μέλη του ιστορικού Συλλόγου της Δυτικής Αθήνας δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το Σωματείο τους και να σταθούν απέναντι σε διασπαστικές ενέργειες που διχάζουν τους κυνηγούς. Ενδεικτικό είναι το μήνυμα που ζήτησαν να μεταδώσουμε.

‘’ Κάτω τα χέρια από τον Κυνηγετικό Σύλλογο του Αιγάλεω.’’


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας