επικαιροτητα

Published on 19 Μαρτίου, 2014 | by Kynoclub

0

Κυνήγια στο περίπτερο!

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία συνολικά κυνηγετικά έντυπα βγήκαν σήμερα Τετάρτη στα …μανταλάκια των περιπτέρων. Τα ένθετα περιοδικά Έθνος-Κυνήγι, Τύπος-Κυνήγι και η εβδομαδιαία’ Κυνηγετικά Νέα.

Και στα τρία έντυπα το πρώτο θέμα είναι τα όπλα ενώ ακόμα και οι δυο ταινίες που συνοδεύουν τα δυο ένθετα απευθύνονται στους φίλους του ‘’τιρου’’.

Στο Έθνος-Κυνήγι ο Νικήτας Κυπρίδημος παρουσιάζει το νέο πλαγιόκαννο Beretta 486 καθώς και πολλά ακόμα οπλάδικα θέματα ενώ  στα ‘’Κυνηγετικά Νέα’’ ο Μηνάς Ιορδάνογλου κάνει διαπιστώσεις …φτώχειας γράφοντας για την IWA.Στο  Τύπος-Κυνήγι το πρώτο θέμα είναι η συντήρηση του όπλου όμως στα άρθρα  που ξεχωρίσαμε είναι οι αρκούδες που έκανε …δώρο ο Τσαουσέσκου στον Ζίβκοφ καθώς και η παρουσίαση της διαχείρισης υδροβιοτόπων από μια αμερικανική Μ.Κ.Ο.

Στα πολυπαιγμένα άρθρα θα σημειώναμε αυτό για τα κορακοειδή  στο ‘’Τύπος-Κυνηγι’’ και το ‘’χάρτη παράκαμψης των διοδίων’’ που παίζει εδώ και μήνες στο διαδίκτυο και επαναλαμβάνουν τα ‘’Κυνηγετικά Νέα.’’.

Στην θεματολογία όλων των εντύπων είναι ανύπαρκτος ο λαγός και οι ιχνηλάτες ενω  η ΄΄ανακάλυψη΄΄  των Κυνηγετικών Νέων για κάποιο σκύλο της Καρπάθου (!) δεν αλλάζει την εικόνα του παραγκωνισμού των λαγοκυνηγών.

Όλα τα περιοδικά προσφέρουν δωράκια μέσα από κληρώσεις  για να  προσελκύσουν αγοραστές αφου από τους διαφημιζόμενους δεν περιμένουν και πολλά αφού οι ‘’ρεκλάμες’’  είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Σε ότι αφορά τα editorial δεν διαβάσαμε κατι το πρωτότυπο. Περιμένουμε από τους έμπειρους διευθυντές των τριών εντύπων περισσότερη φαντασία και μαχητικότητα.

dvd

-Το Έθνος-Κυνήγι προσφέρει με 2,5 ευρώ πέρα από το περιοδικό την ….εφημερίδα και μια ταινία Α προβολής του Αντρέα Καραγιάννη με τίτλο ‘’Για τρυγόνια με τον Γ. Λοβέρδο’’.

Το ‘’Τύπος-Κυνήγι’’ με την ίδια τιμή  προσφέρει πέρα από την εφημερίδα και την ταινία  ελληνικής παραγωγής ‘’Στον αστερισμό των υδροβίων’’ του Μανώλη Κατσίπη. Τις ταινίες δεν τις είδαμε, οπότε δεν μπορούμε να τις αξιολογήσουμε,  όμως θα πρέπει να τιμήσουμε τους παραγωγούς όπως και όλα τα έντυπα αγοράζοντας τα. Η στήριξη στον κυνηγετικό τύπο είναι στήριξη στο ίδιο το κυνήγι. Αξίζει να σημειωθεί ότι  στο Έθνος-Κυνήγι θα βρείτε κουπόνι- πρόσκληση για την έκθεση Οutdoor expo 2014 που ισχύει για την Πέμπτη 27 ή την  Παρασκευή 28 Μαρτίου.

Καλό διάβασμα. Κ. Σ

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας