επικαιροτητα

Published on 2 Απριλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Τι θα διαβάσουμε και τι θα δούμε…

Μπορεί τα περιοδικά ακόμα και τα εβδομαδιαία να μοιάζουν … μπαγιάτικα, σε σχέση με την ταχύτητα μετάδοσης της είδησης του internet,  όμως πάντα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να διαβάσει ο κυνηγός που θέλει να ενημερώνεται για όσα τον αφορούν. Κυκλοφόρησαν σήμερα λοιπόν τα  τρία κυνηγετικά έντυπα, το κάθε ένα με την δική του προσέγγιση και την δική του πραμάτεια.

-Το Έθνος-Κυνήγι έχει σαν κύριο θέμα το ρεπορτάζ με τις παρουσιάσεις  προϊόντων από την έκθεση outdoor expo 2014 με την υπογραφή του Νικήτα Κυπρίδημου ενώ ο Σωτήρης Δημηρόπουλος αυτή τη φορά ασχολείται με τα … μανιτάρια. Ενδιαφέρον έχει και το άρθρο του Θωμά Μπατσέλα για ‘’τον χρόνο αντίδρασης στη τουφεκιά’’ στο κυνήγι της μπεκάτσας.

–Τα Κυνηγετικά Νέα ασχολούνται με τις αρκούδες που αυξάνονται επικίνδυνα  ενώ στη πρώτη σελίδα υπάρχουν ‘’χτυπήματα’’ για αρκετά θέματα των εσωτερικών σελίδων. Ξεχωρίσαμε τα ‘’Αγριόγιδα της Γκιώνας’’  που υπογράφει ο πρόεδρος του Κ.Σ. Άμφισσας κ Ευθύμιος Ταλάντης και  τα ‘’ Μυστικά της ανάγνωσης μικρών αγγελιών’’ που υπογράφει ο  …διαβαστερός  Νίκος Τζανίδης. Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι η καλή εφημερίδα προτίμησε στο ρεπορτάζ από την έκθεση να προβάλει τις φάτσες των πολιτικών και όχι τα εκθέματα και τα περίπτερα. Ίσως στο επόμενο τεύχος..

– Το  Τύπος-Κυνήγι  στο εξώφυλλο αναγγέλλει ‘’Ιχνηλάτες για δύσκολα θηράματα’’ όμως στις εσωτερικές σελίδες το μόνο συναφές θέμα που βρήκαμε ήταν το άρθρο που αναφέρεται στον Ιχνηλάτη του Ανόβερου.  Εντύπωση μας προκάλεσε η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς του Τύπος Κυνήγι στην νέα κυνηγετική έκθεση όπως και η ξαφνική σιωπή του Απόστολου Αντωνάκη σχετικά με όσα συμβαίνουν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου όπου προεδρεύει. Ενώ στο προηγούμενο τεύχος ήταν …λαύρος εναντίον όσων θέλουν το κακό του Συλλόγου τώρα μας άφησε με την μπουκιά στο στόμα. Το συγκεκριμένο ένθετο δίνει δυο σελίδες στον …κουραστικό κ Μαρκόπουλο για να μας εξηγήσει γιατί δεν θα είναι υποψήφιος με το ΚΕΚ ενώ από δυο σελίδες καταλαμβάνουν η γιορτή της ‘’Αγίας Τσίχλας’’  στο μαγαζί του Χρήστου Μητσάκου όπως και η παρουσίαση του ..μπαρακούντα! Κατά τα άλλα ο ‘’Μυθοπλάστης’’ πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Τύπος Κυνήγι προσφέρει κουπόνι-εισιτήριο εισόδου για   την έκθεση ΝΑΤΕΧ στην προνομιακή (;) τιμή των τριών ευρώ αντί των πέντε που είναι η κανονική τιμή εισόδου.

dvd

-Το ‘’Έθνος-Κυνήγι’’  που κυκλοφορεί με 48 σελίδες προσφέρει στην προνομιακή τιμή των 2,5 ευρώ ως δώρο μια ταινία του Lugari με θέμα την μπεκάτσα ενώ το ‘’Τύπος-Κυνήγι’’ (64 σελίδες !!!) επιμένει ελληνικά προσφέροντας εκτός από την εφημερίδα μια ταινία του Μανώλη Κατσίπη. με ‘’περάσματα ορτυκιών’’. Κ. Σ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας