επικαιροτητα

Published on 10 Απριλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Έκτακτο! Παραιτήσεις στον ΟΚΑΔΕ!!!

Διοικητική κρίση που οδηγεί τον Όμιλο Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών σε έκτακτες εκλογές ξέσπασε μετά την γραπτή παραίτηση των κ Δημήτρη Χαλαστάνη και Μιχαήλ Λάμπρου από το διοικητικό συμβούλιο. Σίφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Kynoclub.gr ένα ακόμα μέλος της παρούσας διοίκησης,  που δεν συμπλήρωσε καν ένα χρόνο θητείας, αναμένεται τις επόμενες ώρες να υποβάλει την παραίτησή του κάτι που σημαίνει ότι το επταμελές διοικητικό συμβούλιο θα λειτουργεί  (;) πλέον ως τετραμελές. Ήδη ο αναπληρωματικός κ Θανάσης Παπαγεωργίου, διακεκριμένος δικηγόρος Αθηνών,  έχει αρνηθεί την πρόσκληση του προέδρου κ Θόδωρου Μαγουλά να καλύψει κάποια κενή θέση στο διοικητικό συμβούλιο, λόγω δικηγορικού φόρτου,  και αυτή η άρνηση, όπως φαίνεται επισπεύδει, την προκήρυξη εκλογών άσχετα από τις προθέσεις του έτερου αναπληρωματικού κ Γιώργου Τζάλα. . Οι παραιτηθέντες σε ερώτηση του kynoclub.gr αρνήθηκαν να διευκρινίσουν τους ακριβείς λόγους που τους οδήγησαν στην αποχώρηση,  όμως ξεκαθάρισαν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή μια και υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων μεταξύ των μελών της διοίκησης. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ Χαλαστάνη που δήλωσε φανερά πικραμένος:

okade

-‘’Δυστυχώς μετά από ένα χρόνο στη διοίκηση δεν μπορέσαμε να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους μας εξέλεξαν τα μέλη του ΟΚΑΔΕ’’.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο κ Λάμπρου όσο και ο κ. Χαλαστάνης δήλωσαν ότι θα καταθέσουν όσα έχουν να πουν ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης και θα δώσουν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλα τα μέλη. Πληροφορίες του kynoclub.gr που προέρχονται από κύκλους του ΟΚΑΔΕ που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι η ‘’ασυμφωνία χαρακτήρων’’ που προαναφέρθηκε έχει να κάνει με την ανοχή της πλειοψηφίας της διοίκησης σε θέματα αντιαθλητικής συμπεριφοράς  ή ακόμα και κυνοφιλικής ηθικής!  Στα θέματα συμπεριφοράς περιλαμβάνονται τα συχνά επεισόδια που προκαλούν κυναγωγοί εις  βάρος κριτών και συνδιαγωνιζόμενων καθώς και οι ποινές χάδια που επιβάλλονται όταν επιβάλλονται. Ένα ακόμα σοβαρό θέμα είναι η παραπομπή στις καλένδες σοβαρών καταγγελιών για θέματα που άπτονται της κυνοφιλικής ηθικής και της αξιοπιστίας των κυνοφιλικών εκδηλώσεων. Χαρακτηριστικά είναι όσα ακούστηκαν, γράφτηκαν και καταγγέλθηκαν τον τελευταίο καιρό για κριτές …λαμόγια αλλά και για σκύλους  που παρουσιάζονται σε αγώνες με διαφορετική επωνυμία εκτροφείου από την πραγματική!  Ν. Φ.

Δείτε : Αυτό το θέαμα δεν το έχω ξαναδεί!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας