επικαιροτητα

Published on 10 Απριλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Εφημερίδεες,εφημερίδεεεες!!!!

Κυκλοφόρησαν σήμερα Πέμπτη αντί της Τετάρτης τα δυο κυνηγετικά ένθετα του’ Έθνος’’  και του ΄΄Ελεύθερος Τύπος΄΄ ενώ κανονικά έχει κυκλοφορήσει από χθες η εβδομαδιαία ‘’Κυνηγετικά Νέα΄΄ . Το ‘’Έθνος-Κυνήγι’’ , με το σκοτεινό και ακαθόριστο εξώφυλλο, ‘έχει σαν πρώτο θέμα το μοναχικό κυνήγι του αγριόχοιρου γραμμένο από τον …διαβαστερό Σωτήρη Δημηρόπουλο ενώ το Τύπος-Κυνήγι έχει ως εξώφυλλο και πρώτο θέμα τον ‘’Άγγελο των Πόιντερ’’ . Εντελώς  συμπτωματικά οι καλοί συνάδελφοι του Ελεύθερου Τύπου δανείστηκαν (λέμε τώρα)  τον τίτλο από παλιότερη συνέντευξη του Αγγέλου στο kynoclub.gr (Ο Άγγελος των Πόιντερ ) ενώ δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και μια φωτογραφία του συμπαθούς κυναγωγού, η οποία δεν τους ανήκει. Κατά τα άλλα στις σελίδες του περιοδικού δεν υπάρχει κανένα νεότερο για τον Κυνηγετικό Σύλλογο του Αμαρουσίου και τις σχέσεις του με την Δ.ΚΟΣΕ ή το δασαρχείο. Υπάρχουν  όμως κάποια  πικρόχολα σχόλια για την παρακμή των κυνηγετικών εκθέσεων και ένα καλό άρθρο για τις ερωτοτροπίες του λαγού.

Τα ‘’Κυνηγετικά Νέα’’  (1,30 ευρώ) έχουν σαν πρώτο θέμα τα ανοιξιάτικα τρυγόνια ενώ σε αυτή την έκδοση υπάρχουν πολλά ‘’ζουμερά’’ και ενδιαφέροντα θέματα επικαιρότητας όπως π.χ το ρεπορτάζ από το Ποικίλο όρος . Απολαυστική είναι η στήλη του Μηνά Ιορδάνογλου που έκανε την διαίρεση και βρήκε ότι, σύμφωνα με την προσέλευση των κυνηγών στους κυνηγετικούς συλλόγους, ο πρόεδρος της ΚΣΕ εκπροσωπεί 17 κυνηγούς ανά Κυνηγετικό Σύλλογο!!!.

-Ενδιαφέρον έχει στο ‘’Έθνος-Κυνήγι’’’ το άρθρο του Νικήτα Κυπρίδημου για τα ‘’μη τοξικά σκάγια’’ ενώ ερωτηματικά προκαλεί  η ανυπαρξία ειδήσεων ή αναφοράς στο Κόμμα Κυνηγών , και στα τρία έντυπα, μερικές μέρες πριν τις ευρωεκλογές.

dvd1

-Τα δύο ένθετα που κοστίζουν 2,50 ευρω προσφέρουν ως δώρο, πέρα από τις εφημερίδες,  από μια κυνηγετική ταινία με κυνήγια του εξωτερικού. Καλό θα είναι όσοι  κυνηγοί μπορούν να στηρίξουν τις κυνηγετικές εφημερίδες καθώς και τα μηνιαία ή διμηνιαία περιοδικά μια και είναι η φωνή των κυνηγών (έστω και  αν ορισμένα είναι υπάκουα όργανα των αιώνιων κυνηγοπατεράδων). Κ.Σ


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας