επικαιροτητα

Published on 21 Μαΐου, 2014 | by Kynoclub

0

Εφημερίδεεεεες!!! Σημειώσεις από ένα πρόχειρο ξεφύλλισμα!

-Μόλις λίγες ώρες πριν τις ευρωεκλογές και την κάθοδο του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών στην εκλογική αναμέτρηση, ο Κυνηγετικός Τύπος αντιμετωπίζει αυτό μέγα γεγονός ως δεύτερο, τρίτο και …δέκατο θέμα ενώ σε ορισμένα, αν δεν υπήρχαν οι διαφημίσεις κάποιων υποψηφίων δεν θα καταλάβαινε ουδείς αναγνώστης τους ότι υπάρχει Κόμμα Κυνηγών.

Εξαίρεση αποτελεί το Έθνος-Κυνήγι  που έχει αφιερώσει το εξώφυλλο και το editorial στις εκλογές ενώ στο εσωτερικό του δίνει χώρο προβολής σε ορισμένους υποψήφιους του ΚΕΚ δημιουργώντας όμως αναπόφευκτες πικρίες στους υπόλοιπους συνυποψήφιους για τον παραγκωνισμό τους. Ας μην ξεχνάμε ότι για πρώτη φορά υπάρχει σταυρός προτίμησης στις ευρωεκλογές κάτι που σημαίνει ανταγωνισμό και …στριμωξίδι μεταξύ των συνυποψήφιων του ιδίου κόμματος.

-Στο ‘’Τύπος Κυνήγι’’ ο Aπόστολος Αντωνάκης όπως και ο ‘’Μυθοπλάστης’’ τα …χώνουν στη διοίκηση της Δ ΚΟΣΕ για την νέα αύξηση της (μόνιμης) εισφοράς, που επεβλήθη για όλες τις κυνηγετικές άδειες, στην τελευταία Γενική Συνέλευση, και αυτό παρά το γεγονός ότι η πάμπλουτη Ομοσπονδία έχει, προφανώς καλοπληρωμένο, διαφημιστικό ‘’σαλόνι’’ στο συγκεκριμένο τεύχος μέσα από το οπαίο μας ενημερώνει για τα πολυδάπανα έργα της.

-Στα πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα, και με πολλά θέματα, ‘’Κυνηγετικά Νέα’’ ο Δημήτρης Στριλάκος γράφει ότι ‘’Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις’’. Όχι δεν αναφέρεται στις σχέσεις κυνηγετικού τύπου και κυνηγετικών οργανώσεων που είναι πλέον οι σημαντικότεροι  διαφημιζόμενοι συγκεκριμένων κυνηγετικών εντύπων εξαγοράζοντας έτσι την …συναίνεσή τους. Αναφέρεται στις Μ. Κ.Ο και στις σχέσεις τους με την Κομισιόν και την εξουσία γενικότερα. Στις εσωτερικές σελίδες βέβαια υπάρχει και  το απαραίτητο ρεπορτάζ με ύμνους από τα εγκαίνια του εκτροφείου της Δ ΚΟΣΕ στην Εύβοια. Ενδιαφέρον όμως έχει και το άρθο του Σοφοκλή Κοσκινά για τα …χταπόδια!

dvd

-Τις ταινίες Αϊτής της εβδομάδες δεν τις είδαμε, άλλωστε ποτέ  δεν προλαβαίνουμε να τις δούμε όταν γράφονται  αυτές οι γραμμές, όμως δείχνουν ενδιαφέρουσες. Το ‘’Τύπος-Κυνήγι’’ προσφέρει μια ταινία για ‘’Κυνήγι & εκπαίδευση’’ με τον Νίκο Αυγερινό ενώ το ‘’Έθνος-Κυνήγι’’  το εξώφυλλο της ταινίας παραπέμπει σε κυνήγι με ραβδωτά τουφέκια. Στα περίπτερα τώρα! Κ. Σ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας