αγωνες

Published on 30 Μαΐου, 2014 | by Kynoclub

0

‘’Τρόπαιο Ηρακλέους’’ στη Φωκίδα!

14 & 15 Ιουνίου 2014   

O Kυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος διοργανώνει για πρώτη φορά το ‘’Τρόπαιο Ηρακλέους’’ με  την υποστήριξη του kynoclub.gr και χορηγούς τις εταιρείες Top Professional & D. T. Systems. Το  ‘’Τρόπαιο Ηρακλέους’’ περιλαμβάνει  Αγώνες ‘’Εξαίρετων’’ (Κλασικούς) για Πόιντερ και Σέττερ καθώς και Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων (AKI) για βρετανικές και ηπειρωτικές φυλές.

-Oι Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων (εξέταση και αξιολόγηση φυσικών προσόντων)  με θήραμα απελευθερωμένο ορτύκι, είναι ανοικτοί για όλους! Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι  κυνόφιλοι κυνηγοί  με σκύλους από βρετανικές και ηπειρωτικές φυλές. Μοναδική προϋπόθεση είναι οι σκύλοι που θα παρουσιαστούν να διαθέτουν γενεαλογικό χάρτη (pedigree)  του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος.

-Στους Αγώνες  των ‘’Εξαίρετων’’ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο Πόιντερ και Σέττερς που έχουν βαθμολογηθεί με ‘’Εξαίρετος’’, έστω και μία φορά,  στην Έρευνα Κυνηγίου ή την Μεγάλη Έρευνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι Κλασικοί Αγώνες διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ήδη  έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρουσιάσουν τους πρωταθλητές τους σε αυτό τον θεματικό αγώνα  κάποιοι από τους πιο  σημαντικούς κυναγωγούς του Ελληνικού Πρωταθλήματος όπως οι Παναγιώτης Μανωλάκης, Άγγελος Γονιδάκης, Σπύρος Δέδες, Paris Eschini,  Παναγιώτης Κοσμάς, Δημήτρης Παχής, Richard Simeons, Μ.  Λουλουδάκης,  Γιάννης Βάρσος, Γιώργος Τσοτόπουλος, Γιάννης Παυλίδης κ.λ.π.

-Το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Ιουνίου αμέσως μετά τους Αγώνες θα ακολουθήσει  λαϊκό κυνοφιλικό γλέντι με ζωντανή μουσική, κοψίδια κ.λ.π..  

irakleous1

H TAYΤOTHTA TΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

-Κλασικοί Αγώνες Εξαίρετων (Πόιντερ-Σέττερς) κόστος συμμετοχής 20 ευρώ ανά σκύλο και ημερα.

-Αγώνες Πρακτικού Κυνηγίου (ηπειρωτικές& βρετανικές φυλές) χωρίς απαιτούμενη ακινησία. Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ ανά σκύλο και ημέρα.

-Θήραμα ‘’ιταλικό’’ ορτύκι

-Κριτές Βρετανικών Φυλών : Νίκος Φαϊτάς, Μιχάλης Λάμπρου, Σπύρος Μολφέτας

-Κριτές Ηπειρωτικών Φυλών: Αθανάσιος Γαριβάλδης –Νίκος Φωτακόπουλος (δόκιμος)

Διοργάνωση : Κυνοφιλικός  Όμιλος  Φωκίδος

Ώρα συνάντησης 06,00  Πέτρινοι Ξενώνες  Παύλιανη Φθιώτιδας (Σάββατο-Κυριακή)

ΞΕΝΩΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Παύλιανη: Πέτρινοι Ξενώνες τηλ. 22310.83111 (pavlianiplaces.gr)

Παύλιανη: Ξενώνας ‘’Κατερίνα’’ τηλ. 22310.83009

Καλοσκοπή: Ξενώνας Γιούλα τηλ. 6948.549647

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

–Οι Κλασσικοί Αγώνες των Εξαίρετων θα διεξαχθούν πρώτοι  και θα ξεκινήσουν περίπου στις 08.00

–Οι Αγώνες Πρακτικού Κυνηγίου θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το τέλος των ‘’Κλασσικών Αγώνων’’.

–Το βράδυ του Σαββάτου ο Κ.Ο. Φ. διοργανώνει κυνοφιλική γιορτή με ζωντανή μουσική, βραβεύσεις, απονομές και άφθονο  κρασί!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Facebook Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος

Τηλ. 6906.604113,  6944.320621, 6970.797055


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας