επικαιροτητα

Published on 1 Ιουνίου, 2014 | by Kynoclub

0

ΚΟΕ: Φτιάχνουν ιστορία οι παρέες!

koe1Σε σχετικά ήρεμο κλίμα διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου με  εξαίρεση κάποια ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κ Θανάση Παπαγεωργίου και τον πρώην πρόεδρο του ΟΚΑΔΕ κ Γιάννη Φουτρή. Αιτία της έντασης ήταν η απόφαση του κ Παπαγεωργίου να μην δοθεί συνέχεια (και χρόνος συζήτησης ) στο θέμα που έθεσε αρχικά ο πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ κ Δ. Γκουζούνας σχετικά με τον τρόπο επιλογής της Εθνικής Ελλάδος,  για το Κύπελλο Ευρώπης,  από τον εκλέκτορα κ Μιχάλη Λάμπρου.

Κατά τα άλλα όλα κύλησαν ήρεμα αν και κάνα δυο φορές η πρόεδρος κ Γαλανού ‘’φόρτωσε’’ όταν είδε φωτογραφικές μηχανές.

-Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός υπερψηφίστηκαν από την Γενική Συνέλευση ενώ εντύπωση έκαναν οι ευχαριστίες του ταμία κ Νίκου Ιωαννίδη που ευχαρίστησε για την συνεργασία το ….μισό (!) απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο. Πιο συγκεκριμένα ευχαρίστησε την κ Γαλανού, την κα Καμένου και τον κ Λάμπρου ενώ αγνόησε τα υπόλοιπα μέλη που ήταν ο κ Μακαρίτης, η κα Αδραμιτλή και ο κ Καραγιάννης. Αυτή η τοποθέτηση ήταν που έβγαλε στην επιφάνεια αυτό που όλοι γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό….

-Οτι το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο ήταν βαθιά διχασμένο. Αυτός ο διχασμός επιβεβαιώθηκε και από όσα προηγήθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο  όταν παίχτηκαν πολλά παζάρια και αλληλουποσχέσεις για μετεκλογικά αλισβερίσια με στόχο τον αποκλεισμό των αντιπάλων.

topΤα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιώνουν την στρατηγική των συμμαχιών και των …συμφωνιών. Όλοι οι εκλεγέντες ανήκαν σε κάποια ομάδα ή παρέα, που σαν κυρίαρχο στόχο είχε τον αποκλεισμό των αντιπάλων (!)  και δευτερευόντως  την κατάθεση  κυνοφιλικών προτάσεων…. Αντίθετα οι περισσότεροι από τους μη εκλεγέντες διεκδίκησαν την εκλογή τους ως ανεξάρτητοι –μεμονωμένοι κάτι που όπως φαίνεται, έστω και αν ήταν πολύ τίμιο,  δεν ήταν σοφή επιλογή….

-Αυτό που όμως ήταν εντυπωσιακό, ως γεγονός, είναι ότι οι μισοί ψηφοφόροι έγιναν τακτικά μέλη μόλις λίγη ώρα πριν τις εκλογές(!!!) καθορίζοντας φυσικά  και τα εκλογικά αποτελέσματα.  Οι περισσότεροι από τους νεοεισερχομένους ήταν πραγματικά άγνωστοι, μεταξύ αγνώστων, που ουδέποτε έχουν εμφανιστεί σε εκδήλωση του ΚΟΕ! Ενδεικτικό είναι ότι στις προηγούμενες εκλογές του 2012 είχαν ψηφίσει 102 άτομα ενώ τώρα οι ψηφίσαντες, έφτασαν, περίπου, τους 150!

-Για παραλειπόμενα και προβλήματα που δημιουργεί η συνύπαρξη των νεοεκλεγέντων καθώς και για τις  αιωρούμενες καταγγελίες για ‘’λαμογιές ‘’ θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση. Μέχρι τότε ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της νέας διοίκησης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος Κ. Σ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΟΕ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1) Γαλανού Ιωάννα 78
2) Λάμπρου Μιχαήλ 54
3) Ιωαννίδης Νίκος 52
4) Μακαρίτης Στέλιος 49
5) Καμένου Αλεξία 46
6) Ψυχάρης Χρήστος 46
7) Γαριβάλδης Αθανάσιος 45

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
8) Φωτακόπουλος Νίκος 40 (α αναπληρωματικός μετά από κλήρωση)
9) Βλάχος Γιάννης 40
10) Καραγιάννης Νίκος 39
11) Παπάζογλου Γιώργος 36
12) Φουτρής Ιωάννης 36
13) Αδραμιτλή Σίσσυ 34
14) Τερζής Παντελής 27
15) Μελετίου Γιώργος 21
16) Παπαδάτος Μιχάλης 21

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1) Κουτράκου Βίρνα 70
2) Ανδριανόπουλος Βασίλειος 52
3) Μαγουλάς Θεόδωρος 42

4) Σβεστονώφ Κώστας 41
5) Στεφανάτος Νίκος 24

ΔΕΙΤΕ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την διοίκηση του ΚΟΕ!!!

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας