αγωνες

Published on 10 Ιουνίου, 2014 | by Kynoclub

0

O Σπύρος Δέδες στους Κλασικούς Αγώνες της Φωκίδος!

Είναι ίσως ο μοναδικός ‘’σπουδαγμένος’’ εκπαιδευτής κυνηγετικών σκύλων αφού φοίτησε στο  POLICE DOG AKADEMY και το  PATROL DOGS TRAINING OF GERMANY ενώ εργάσθηκε επί δεκαοκτώ χρόνια  τόσο σαν εκπαιδευτής σκύλων εργασίας όσο  και σαν προϊστάμενος του Κέντρου Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας.. Όμως ο Σπύρος Δέδες  που εκτρέφει Αγγλικά  Σέττερ με την επωνυμία Alex Afidnai έχει ήδη μακροχρόνια παρουσία και σπουδαίες επιτυχίες και στους Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων με πάμπολλες διακρίσεις  ενώ επανειλημμένα φορές έχει στελεχώσει τις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος  για τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο Σπύρος Δέδες δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει από τους Κλασικούς Αγώνες  και τους Αγώνες των Εξαίρετων που διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα  από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος. Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουνίου θα παρουσιάσει ορισμένους από τους σκύλους του τόσο στους Κλασικούς Αγώνες  των Εξαίρετων  όσο και στους ανοικτούς Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων.

Υπενθυμίζεται ότι  Στους Αγώνες  των ‘’Εξαίρετων’’ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο Πόιντερ και Σέττερς που έχουν βαθμολογηθεί με ‘’Εξαίρετος’’, έστω και μία φορά,  στην Έρευνα Κυνηγίου ή την Μεγάλη Έρευνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι Κλασικοί Αγώνες διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ήδη  έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρουσιάσουν τους πρωταθλητές τους σε αυτό τον θεματικό αγώνα  κάποιοι από τους πιο  σημαντικούς κυναγωγούς του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Δείτε : ‘’Τρόπαιο Ηρακλέους’’ στη Φωκίδα!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας