επικαιροτητα

Published on 11 Ιουνίου, 2014 | by Kynoclub

0

Παλλήνη: Αναζητείται ο άνδρας που έσερνε τον σκύλο του στην άσφαλτο με μηχανή!

Τον άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε να σέρνει τον σκύλο του πάνω στην άσφαλτο ενώ τον είχε δεμένο στη μηχανή – που οδηγούσε – αναζητεί η Αστυνομία. Τον δράστη τον είδαν να βασανίζει το ζώο του το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιουνίου στην περιοχή της Παλλήνης.

Μόλις διερχόμενοι ποδηλάτες ήρθαν αντιμέτωποι μαζί του τυχαία στον δρόμο εκείνος εγκατέλειψε το αιμόφυρτο ζώο και διέφυγε. Εκείνη την ώρα ένας αστυνομικός που περνούσε από την περιοχή ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα και μετέφερε το σκυλάκι στο νοσοκομείο.

Για το τι συνέβη ενημερώθηκε το υπό σύσταση φιλοζωικό σωματείο «Αδεσποτάκια Γέρακα – Παλλήνης – Ανθούσας». Η Βιβή Λευκαδίτη εκ μέρους του σωματείου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι το σκυλί που φέρει πληγές στο κορμί του στις πατούσες, στην κοιλιά και στο σώμα, μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων όπου και νοσηλεύεται.

Το ζώο – ράτσας πίτμπουλ – είναι εξαιρετικά αδύνατο όμως παρ’ όλο τον πόνο από τα εγκαύματα στο σώμα του έγλυφε τα χέρια εκείνων που φρόντιζαν τις πληγές του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης έχει στη διάθεση του τα στοιχεία του δράστη – και ακόμα και αν αυτός δεν συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας – δικογραφία εις βάρος του θα σχηματιστεί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο δράστης έχει ιστορικό  προς τα ζώα.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» κάνει έκκληση ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τα νοσήλια του ζώου αλλά για την προσφορά τροφής υψηλής διατροφικής αξίας, αφού το ζώο είναι απισχνασμένο.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε καλέστε στα τηλέφωνα: 6945597792, 6909162341, 6937439623.

Screen Shot 2014-06-11 at 12.46.20 μ.μ.

Πηγή: Παλλήνη: Αναζητείται ο άνδρας που έσερνε τον σκύλο του στην άσφαλτο με μηχανή | www.zoosos.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας