επικαιροτητα

Published on 30 Ιουλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Άρχισε η μάχη για τις άδειες! Τι συμβαίνει στη Ροδόπη;

Τα γνωστά …παρατράγουδα με τον ανταγωνισμό για την προσέλκυση ΄΄πελατών΄΄ άρχισαν ήδη να επαναλαμβάνονται πριν καν εκδοθεί η Ρυθμιστική Απόφαση που θα καθορίζει κόστος κυνηγετικών αδειών και θηρεύσιμα είδη. Στον ανταγωνισμό μπήκε και ο προσφάτως ιδρυθείς ‘’παρασύλλογος΄΄ της Ροδόπης που έκλεισε συμφωνία με ασφαλιστική εταιρία για κάλυψη των μελών του.

Σε σπάσιμο του ΄΄μονοπωλίου΄΄ και δημιουργία  συνθηκών  υγιούς ανταγωνισμού αναφέρεται  η ιστοσελίδα Rodopinews σε ανάρτηση της σχετικά με την ίδρυση του συγκεκριμένου Συλλόγου με τίτλο ΄΄Κυνηγετικός Σκοπευτικός Σύλλογος Πολιτών Κυνηγών Νομού Ροδόπης”,

Μάλιστα η ιστοσελίδα έχει επισυνάψει  και ανακοίνωση του νέου Συλλόγου μέσα από την οποία ο πρόεδρος του ανακοινώνει ότι οι κυνηγοί που θα τον προτιμήσουν  θα είναι ασφαλισμένοι στην εταιρία …τάδε.

Η ιδιαιτερότητα του νέου συλλόγου είναι το γεγονός ότι συστάθηκε από τουρκόφωνους κυνηγούς και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που τον διαφοροποιεί από τους άλλους (παρα)συλλόγους που έχουν δημιουργηθεί στην ελληνική επικράτεια. Ασφαλώς αυτή η γκετοποίηση των μουσουλμάνων κυνηγών δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και θα πρέπει να  αναζητηθούν τα αίτια της. Ν. Φ.

rodopi

Η ανάρτηση του Rodopinews.gr

Με μία λιτή και ολιγόλογη ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε στην τοπική κοινωνία της Ροδόπης η αναμενόμενη ίδρυση του δεύτερου Κυνηγετικού Συλλόγου της περιοχής μας.

Με πλήρες τίτλο “Κυνηγετικός Σκοπευτικός Σύλλογος Πολιτών Κυνηγών Νομού Ροδόπης”, 27 ιδρυτικά μέλη, 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και πρόεδρο τον κοσμηματοπώλη και προσφάτως εκλεγμένο Β’ Αντιπρόεδρο Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης Χουσεΐν Καρά ο νεοσύστατος σύλλογος καλεί ήδη όλους τους ενδιαφερόμενους κυνηγούς που θέλουν να γίνουν μέλη του να τον προτιμήσουν ώστε αυτομάτως να είναι ασφαλισμένοι στην “Interlife Ασφαλιστική”.

Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για την ίδρυση του συλλόγου αυτού, ο οποίος σύμφωνα με ορισμένους, ακριβώς επειδή συστάθηκε από τουρκόφωνους συμπολίτες, λένε πως “διχάζει” την τοπική κοινωνία και …”κοσοβοποιεί” την Θράκη! Το μόνο πάντως που παραμένει σίγουρο είναι πως η εμφάνιση του δεύτερου συλλόγου σπάει το μονοπώλιο και δημιουργεί συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού από τις οποίες οι κυνηγοί της Ροδόπης μόνο κερδισμένοι μπορούν να είναι. Γιατί όχι λοιπόν και σε έναν τρίτο Κυνηγετικό Σύλλογο Ροδόπης;

Ρεπορτάζ: Σ.Μ.

Πηγή: http://rodopinews.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας