επικαιροτητα

Published on 31 Ιουλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Δικαίωση του Κ.Σ Αιγάλεω! Επανέρχεται στους ΄΄αναγνωρισμένους΄΄ Συλλόγους…

Κανονικά και με το …νόμο θα εκδίδει κυνηγητικές άδειες για τα μέλη του ο Κυνηγετικός Σύλλογος του Αιγάλεω αφού δικαιώθηκε (δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά) ο αγώνας του να πείσει για τα αυτονόητα. Η εξέλιξη αυτή ασφαλώς και χαλάει τα σχέδια όσων έσπευσαν ως αρπακτικά να κατασπαράξουν όχι μόνο τις 3.000 ΄΄αδέσποτες΄΄ άδειες αλλά ακόμα και αυτή την περιουσία του μεγάλου Κυνηγετικού Συλλόγου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά….

Screen Shot 2014-07-31 at 2.07.14 μ.μ.Ο ιστορικός Κυνηγετικός Σύλλογος του Αιγάλεω με απόφαση που υπέγραψε ο ….ανοιχτόμιαλος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας κ Αγγελάκας επανέρχεται στους ‘’συνεργαζόμενους’’ με το ΥΠΕΚΑ Κυνηγετικούς Συλλόγους . Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή αποκαθιστά μια μεγάλη αδικία που έγινε εις βάρος των κυνηγών των δυτικών συνοικιών και του Συλλόγου τους. Η ΄΄επανένταξη΄΄ του Κ Σ. Αιγάλεω είναι το αποτέλεσμα μια μεγάλης προσπάθειας που έκανε η διοίκηση του η οποία με την τεκμηριωμένη νομικά …απαίτηση της κατάφερε το αυτονόητο. Την ακύρωση μιας μεγάλης αδικίας που ήταν η διαγραφή του ΚΣ Αιγάλεω από τους ΄΄συνεργαζόμενους΄΄ . Αυτούς δηλαδή τους Συλλόγους που έχουν δικαίωμα να εκδίδουν κυνηγετικές άδειες για λογαριασμό των μελών τους…

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πολλά χρόνια πρόεδρος του Αιγάλεω υπήρξε ο γνωστός νομικός κ Γιώργος Πετράκης που γνωρίζει όσο λίγοι τα θέματα που διέπουν την λειτουργία των Κυνηγετικών Οργανώσεων. Και αναμφίβολα αυτή η γνώση φέρνει μεγάλες δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων κάποιων αιωνίων κυνηγοσυνδικαλιστών και των κομματικών τους φίλων για χειραγώγηση των κυνηγών και των Συλλόγων τους. . Στα λινκ στο τέλος αυτού του κειμένου θα διαβάσετε τις πληροφορίες για το ιστορικό της διαγραφής του Συλλόγου. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο, σχεδόν, του κυνηγετικού τύπου , έντυπου και ηλεκτρονικού, αδιαφόρησε ή αποσιώπησε το μέγα γεγονός της διαγραφής του ΚΣ. Αιγάλεω υπακούοντας στο νόμο της επιβίωσης και στο βωμό των καλών σχέσεων με τους αιώνιους κυνηγοπατέρες που επιδίωξαν και πέτυχαν, έστω και προσωρινά, την εξαφάνιση του Κ.Σ. Αιγάλεω.

Δείτε: Τα λάφυρα από το ”κλείσιμο” του Κ. Σ. Αιγάλεω…

Κάτω τα χέρια από τους κυνηγούς του Κ. Σ Αιγάλεω…

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας