επικαιροτητα

Published on 4 Νοεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Καταδίκη για λαθροθηρία και αντίσταση, αθώωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αθώος για απόπειρα ανθρωποκτονίας  κρίθηκε ο 34χρονος άνδρας που κατηγορούνταν ότι  πυροβόλησε αστυνομικούς , όταν τον έπιασαν προϊόν λαθροθηρίας. Ένοχος κρίθηκε για λαθροθηρία από κοινού, οπλοφορία, φθορά περιπολικού και αντίσταση.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος  φερόταν να έχει πυροβολήσει τους αστυνομικούς , όταν αυτοί τον έπιασαν να κρατάει λαγούς στα χέρια, προιόν λαθροθηρίας, στην περιοχή του Φουρνοφάραγγου.

Οι αστυνομικοί επέβαιναν σε αστυνομικό όχημα  έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν τα πυρά.

Ο 34χρονος κάθησε σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου ενώ μαζί του κάθισε και ένας ακόμη άνδρας που επίσης κατηγορείτο για λαθροθηρία.

Στην απολογία του ο  34χρονος  του ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε μία φορά στο έδαφος, βέβαιος ότι δεν θα προξενήσει κακό λόγω της μεγάλης απόστασης της βολής αλλά και του τύπου του όπλου.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για άμεση συνέργεια σε άσκηση λαθροθηρίας και άρνηση έρευνας από αστυνομικό.

 Οι καταθέσεις πάντως  των αστυνομικών που δέχθηκαν τα πυρά ήταν καταπέλτης για τον 34χρονο.

Κατέθεσαν ότι πυροβόλησε εναντίον τους μέσα στο σκοτάδι με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός με τους ένστολους να προσπαθούν να ελιχθούν με το όχημα τους προκειμένου να αποφύγουν νέα ενδεχόμενα πυρά. Ο ίδιος πάντως επιμένει ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τους βλάψει αλλά μόνο να τους εκφοβίσει ώστε να ξεφύγει από τα χέρια τους.

Πηγή: http://www.inotos.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας