αγωνες

Published on 21 Νοεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Το Πόιντερ που κέρδισε τον αγώνα του ΚΟΘ!

Το μοναδικό Πόιντερ που συμμετείχε την πρώτη μέρα του αγωνιστικού τριήμερου που διοργανώνει ο Κυνοφιλικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, δίκαια κέρδισε όχι μόνο τα …αντίπαλα Σέττερ, και τις εντυπώσεις αλλά και τον αγώνα. Ήταν η δίχρονη Bee Design By Kladakis που παρουσίασε ο νεαρός Γιάννης Λαμπάκης , που κατάφερε να φερμάρει μια μπεκάτσα και να μπει στη βαθμολογία με 1ος Εξαίρετος. Η Bee ήταν εξαίρετη στην παρουσία της, στον τρόπο που έψαχνε το τερέν όπως και τον διαθέσιμο χώρο σύμφωνα με τους κριτές κ Δημήτρη Καψάκη και Θανάση Γαριβάλδη που ήταν οι κριτές του αγώνα. Όμως η τελεία διαδρομή και ο εξαίρετος πόντος της νεαρής πόιντερ δεν συνοδεύτηκε από ακινησία και έτσι χάθηκε το CACT –CACIT αφού οι συγκεκριμένοι Αγώνες Πρακτικού Κυνηγίου είναι όχι μόνο επίσημοι αλλά και …διεθνείς.

ksanthiΔυο ακόμη σκύλοι που είχαν μεγάλα κέφια και οι οποίοι έχουν επανειλημμένα επιδεχτεί για τις εθνικές ομάδες ήταν  ο Pirsos του Μανώλη Φανουράκη και ο Ιlis Omorfos Tropos των Νικου και Νάσου Φωτακόπουλου με κυναγωγό τον Νίκο Καραδήμα. Τα δυο Σεττερ αν και είχαν εξαιρετική παρουσία, δεν κατάφεραν να μπλοκάρουν τις μπεκάτσες που βρέθηκαν στη διαδρομή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριήμερο των αγώνων του ΚΟΘ διοργανώνεται και ολοκληρώνετε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης ενώ αρκετοί κυνηγοί μέλη του συμμετέχουν είτε ως κυναγωγοί είτε ως απλοί θεατές….

Για περισσοτερες πληροφορίες σχετικα με τους αγωνες, τοπο συναντησης, δηλώσεις συμμετοχής κ.λ.π. τηλεφωνήστε στον προεδρο του ΚΟΘ κ Αθανάσιο Γαριβάλδη στο τηλ. 6934.922594

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας