επικαιροτητα

Published on 5 Δεκεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τεσσάρων ατόμων που εγκλωβίστηκαν στο όρος Πάικο!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τεσσάρων ατόμων από την Αθήνα, που το όχημα τους ακινητοποιήθηκε σε ορεινό ρέμα. Συγκεκριμένα κατά τις βραδινές ώρες της 2ας Δεκεμβρίου τέσσερα άτομα επιχείρησαν να μεταβούν οδικώς από την περιοχή του Σκρα στην Αξιούπολη Κιλκίς. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και το «φούσκωμα» χειμάρρου ακινητοποίησε το όχημά τους σε χαντάκι κοντά στην περιοχή Φανός του ν. Κιλκίς.
Ευτυχώς ειδοποιήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, που μετά από σχετική έρευνα εντόπισαν τους τέσσερις ταξιδιώτες και τους μετέφεραν με τα αντίστοιχα υπηρεσιακά οχήματα στη Γουμένισσα, όπου και διέμεναν.
Εκ μέρους της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Ι. Παναγιωδης, ενώ και ο Δ/ντής Υποστήριξης Ομοσπονδίας επικοινώνησε αργά το βράδι με τους παθόντες μεταφέροντας τις ευχές του Δ.Σ.
Η παρουσία της θηροφυλακής των κυνηγετικών οργανώσεων στην ελληνική ύπαιθρο έχει πολλαπλά οφέλη, η δε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι πάντοτε άριστη.

Πηγή: http://www.hunters.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας