αγριοχοιρος

Published on 10 Δεκεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Προκλητικές ….παρελάσεις γουρουνάδων στις πόλεις!

Επιμέλεια: kynoclub.gr

Οι φωτογραφίες έχουν αντληθεί από αναρτήσεις στο διαδίκτυο και είναι ενδεικτικές μια κακής συνήθειας που έχει πάρει πανελλαδικές διαστάσεις μια και οι κυνηγετικές οργανώσεις περί άλλων τυρβάζουν…

Η απαράδεκτη συνήθεια ορισμένων ΄΄γουρουνάδων΄΄ να επιδεικνύουν τους θηρευμένους αγριόχοιρους, με προκλητικό τρόπο, μόνο αρνητικά σχόλια μπορεί να προκαλέσει. Και δεν είναι μόνο τα δικαιολογημένα αρνητικά σχόλια της κυνηγετικής κοινότητας… Είναι κυρίως το κακό που κάνουν προκαλώντας την κοινή γνώμη (και τους πολίτες που δεν συμπαθούν το κυνήγι) όταν περιφέρουν τα θηράματα παρελαύνοντας μέσα σε πόλεις και πλατείες. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της προκλητικότητας ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενίοτε η …περιφορά γίνεται και με αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες.

agriogourouno1

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση και η επίδειξη νεκρών θηραμάτων απαγορεύεται και αυτή είναι μια παράβαση για την οποία περιέργως δεν υπάρχουν στοιχεία από την θηροφυλακή για μηνύσεις ή έστω συστάσεις στους παραβάτες.

agriogourouno2-Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η περιφορά των αγριόχοιρων έχει ως στόχο την κόντρα με ΄΄αντίπαλες΄΄ γουρουνοπαρέες ή ακόμα και την διαφήμιση κρέατος προς πώληση. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

agriogourouna


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας