επικαιροτητα

Published on 13 Δεκεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Το μπίπερ και η Πυροσβεστική έσωσαν τον Ρέξ από το πηγάδι!

pigadi2Επιμέλεια:www.kynoclub.gr

Μια απρόσμενη περιπέτεια έζησαν οι κυνηγοί Θανάσης Τόμπρας και Δημήτρης Κατσούλης σε κυνήγι μπεκάτσας στην Τεγέας Αρκαδίας. Ο δίχρονος σκύλος τους Ρέξ κάποια στιγμή εξαφανίστηκε από τα μάτια τους, χωρίς όμως να έχει απομακρυνθεί ιδιαίτερα από τους κυνηγούς. Μετά από σύντομο ψάξιμο σφυρίγματα και φωνές οι κυνηγοί άκουσαν το μπίπερ του σκύλου να ακούγεται από τα έγκατα της γης. Έτρεξαν προς τα εκεί και αυτό που αντίκρισαν τους έκοψε τη …χολή. Ένα εγκληματικά ακάλυπτο πηγάδι είχε γίνει παγίδα για τον σκύλο.

Η μόνη λύση απεγκλωβισμού από το ξεροπήγαδο ήταν  οι άνδρες της Πυροσβεστική Τριπόλεως που έσπευσαν άμεσα και μετά από προσπάθεια ανέσυραν το σκυλάκο και τον παρέδωσαν σώο και υγιή  στον ιδιοκτήτη του Δημήτρη Κατσούλη.

-Πρωταγωνιστής της διάσωσης ήταν ο πυροσβέστης Γιώργος Σωτηρόπουλος που κατέβηκε δεμένος τα δέκα μέτρα του πηγαδιού για να σώσει τον σκύλο.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια περιοχή, πριν από χρόνια, είχε χάσει την ζωή του και ο Ελ Ρόυ Μετεώρων του αξέχαστου Γιάννη Κουτεντάκη όταν έπεσε και εκείνος σε ακάλυπτο πηγάδι. Βρέθηκε μετά από πολλές ώρες πνιγμένος.

-Αυτονόητο είναι ότι εκ μέρους όλων των κυνηγών απευθύνουμε με την ευκαιρία τις πιο θερμές ευχαριστίες στο σώμα της Πυροσβεστικής και σε όλους τους πυροσβέστες.

pigadi1


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας