επικαιροτητα

Published on 5 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Σοβαρή η κατάσταση του κυνηγού που πυροβολήθηκε σε κυνήγι αγριόχοιρου!

Ατύχημα μεταξύ κυνηγών συνέβη λίγο πριν το μεσημέρι στην περιοχή της Αργιθέας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Στεφανιάδας.

Σύμφωνα με πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά στο KarditsaLive.Net το ατύχημα συνέβη σε ομάδα κυνηγών που πραγματοποιούσαν το χόμπι τους εκείνη την ώρα κυνηγώντας αγριογούρουνα κοντά στη λίμνη Στεφανιάδας.

Για άγνωστο λόγο, κυνηγός χτυπήθηκε από κυνηγετικό όπλο στην περιοχή της κοιλιάς και πιθανόν και στα πόδια με την υπόλοιπη ομάδα να καλεί άμεσα ασθενοφόρο στην περιοχή. Στον τραυματία κοντά προσέτρεξε σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net ο γνωστός ιατρός και πρώην Βουλευτής – Υφυπουργός υγείας Έκτωρας Νασιώκας που τυχαία βρισκόταν σε κοντινή περιοχή.

Ανανέωση 17:00  – Αυτή την ώρα ολοκληρώθηκε η μεταφορά του τραυματία στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου ενώ στο Μουζάκι έχει σπεύσει χειρούργος από το Νοσοκομείο Καρδίτσας με μονάδες αίματος και τις επόμενες στιγμές αναμένεται να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο που θα αποφασισθεί. Ο κυνηγός είναι περίπου 55 ετών και είναι από την Κρυοπηγή Καρδίτσας. Οι υπόλοιποι κυνηγοί περιμένουν με εντολή της αστυνομίας να δώσουν κατάθεση για τις συνθήκες τους αστυχήματος.

Ανανέωση 19:00 – Στο Νοσοκομείο Καρδίτσας θα μεταφερθεί ο τραυματίας κυνηγός με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή.

Ανανέωση 20:30 – Στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και χειρουργείται αυτή την ώρα ο 55χρονος κυνηγός. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Πηγή: karditsalive.net


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας