επικαιροτητα

Published on 19 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Αναβλήθηκε η δίκη του κυνηγού που κακοποιούσε τα σκυλιά του!

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί από το Δ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η υπόθεση κακοποίησης δύο Πόιντερ που ο ιδιοκτήτης τους τα κακοποιούσε συστηματικά για περίπου δύο χρόνια.

Τα σκυλιά (ένα αρσενικό και ένα θηλυκό) ζούσαν κλεισμένα μέσα σε δύο αυτοσχέδια ξύλινα κουτιά πάνω στις ακαθαρσίες τους ενώ η θρεπτική τους κατάσταση αποδείκνυε ότι ο κυνηγός ιδιοκτήτης του τα άφηνε για πολλές μέρες χωρίς τροφή. Τα κλουβιά ήταν τοποθετημένα στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης του άνδρα στον οποίο ανήκαν στο Χαϊδάρι.

Σκελετωμένα μέσα στα κλουβιά τους.

Μετά από καταγγελία που κατέθεσε εις βάρος του ιδιοκτήτης τους τον Δεκέμβριου του 2013 η Κατερίνα Κούνουπα πρόεδρος του συλλόγου «Φιλόζωοι Χαϊδαρίου» τα ζώα κατασχέθηκαν και τελικά αφαιρέθηκαν οριστικά με εισαγγελική εντολή τον Ιούνιο του 2014 από εκείνον ο οποίος τα βασάνιζε τους.

Το αρσενικό Πόιντερ όπως είναι τώρα πια.

Τα ζώα φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο ζώων και η κα Κουνούπα αναζητεί γι’ αυτά τα πλάσματα εκείνους που θα τα αγαπούν και θα τα προσέχουν για μια ζωή.

Το θηλυκό Πόιντερ όπως είναι τώρα.

Αν θέλετε να τα υιοθετήσετε καλέστε στο τηλέφωνο: 6974004811. Η δίκη του κυνηγού, που ζήτησε αναβολή, τελικά αναβλήθηκε.

Πηγή: Αναβλήθηκε η δίκη του κυνηγού που κακοποιούσε τα σκυλιά του | www.zoosos.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας