επικαιροτητα

Published on 19 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Θανάσης Γιαννόπουλος ο κυνηγός που δίνει μάχες για το κυνήγι!

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στην Φθιώτιδα όπου πολιτεύεται αλλά και  σε ολόκληρη την Ελλάδα.. Και είναι πραγματικά πολύ  δύσκολο για οποιονδήποτε «αναλυτή» να μπορέσει να διακρίνει αν είναι η ιδιότητα του γιατρού ή του πολιτικού, αυτή που τον έχει κάνει τόσο λαοφιλή. Όμως, για τους ντόπιους κυνηγούς είναι ξεκάθαρο πώς ο Θανάσης Γιαννόπουλος, είναι πρώτα από όλα ο …συνάδελφος κυνηγός και ο σύντροφος στις εξορμήσεις  για αγριογούρουνα! Ίσως αυτή να είναι και η διαφορά που τον χαρακτηρίζει από άλλους πολιτικούς.

Δεν …ντρέπεται να δηλώσει (και να το προβάλει) πώς είναι ενεργός κυνηγός,  την ίδια στιγμή που άλλοι πολιτικοί …αποστρέφουν το πρόσωπο ή ακόμα χειρότερα το κρύβουν. Δημοφιλής λοιπόν σαν γιατρός, σαν ασυμβίβαστος  πολιτικός αλλά και σαν κυνηγός που δεν ντρέπεται να το πει και να το δείξει ότι παίρνει το ντουφέκι και βγαίνει για κυνήγι.

– Όσοι έχουν μνήμη θα θυμούνται πολύ καλά ότι πήγε κόντρα στις οικολογικές ευαισθησίες της κυρίας Νατάσας Καραμανλή επί πρωθυπουργικής παντοδυναμίας του συζύγου της Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως και επί των ημερών της …αξέχαστης κυρίας Μπιρμπίλη, υπερασπιζόμενος από το βήμα της βουλής την κυνηγετική δραστηριότητα.. Στις προσεχείς  εκλογές ο Θανάση Γιαννόπουλος είναι υποψήφιος με τους ανεξάρτητους Έλληνες   και καλό θα είναι οι κυνηγοί του νομού που προτίθενται αν υποστηρίξουν το κόμμα του Πάνου Καμένου να δώσουν ένα σταυρό και στον συνάδελφο κυνηγό και πανεπιστημιακό καθηγητή Θανάση Γιαννόπουλο. Ν. Φ.

Δείτε: Θανάσης Γιαννόπουλος

giannopoulos1


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας