αγωνες

Published on 6 Φεβρουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Εθνική Ελλάδος …γεια σου!

Kείμενο-Φώτο: Ν. Φωτακόπουλος

propacΤην περασμένη εβδομάδα, μετά από μια σειρά αγώνων ο πρόεδρος του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν κ Χρήστος Καλφόπουλος, ως εκλέκτορας, επέλεξε την εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της φυλής στους Αγώνες Έρευνας Κυνηγίου. Το Πανευρωπαϊκό θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Φεβρουαρίου στην Σεβίλλη της Ισπανίας ενώ η ίδια ακριβώς ομάδα θα εκπροσωπήσει και τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Ηπειρωτικών φυλών που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στην ίδια πόλη. Δυστυχώς μετά το …σόκ της απαγόρευσης κοπής της ουράς το ενδιαφέρον των αγώνων στις ηπειρωτικές φυλές μονοπωλείται από τα Επανιέλ Μπρετόν που σε σημαντικό ποσοστό γεννιούνται άνουρα. Η νέα σοδειά των Κούρτσχααρ, Ντρατχααρ κ.λ.π. με …ολάκερες ουρές δεν έχει ακόμα ωριμάσει αν και υπάρχουν πλέον αρκετά σκυλιά. Ελπίζουμε από την νέα χρονιά να κάνουν την επανεμφάνιση τους στα τερέν μια και όπως φαίνεται θα πρέπει να ξεχάσουμε οριστικά τις κομμένες ουρές.

epaniel1

 

-Στους αγώνες επιλογής που διοργάνωσε ο Όμιλος Επανιέλ Μπερτόν Ελλάδος παρουσιάστηκαν κάποια εξαίρετα σκυλιά τα οποία τελικά επιλέχτηκαν για την Εθνική Ελλάδος ενώ ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία του έμπειρου κυναγωγού Αχιλλέα Γιάππου . Ο συμπαθής Αχιλλέας που εδώ και καιρό απέχει από τους αγώνες του ΟΚΑΔΕ έκανε την επανεμφάνιση του στα τερέν των ηπειρωτικών παρουσιάζοντας δυο σπουδαία Μπρετόν (Ηannibal Exserron και Lustik Allessandro Nicola) που αν και τα έχει στα χέρια του μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει….

– Δυο ακόμα σπουδαίο σκύλοι που επιλέχτηκαν και παρουσίασε ο ….Μπατσιούδης ήταν ο Faust la Follie de La Shasse και ο Ronti Mitakos Ventus που έκαναν επίσης μεγάλες παρουσίες στους αγώνες επιλογής και ελπίζουμε να τις επαναλάβουν στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

Εθνική Ομάδα Επανιέλ & Ηπειρωτικών φυλών 

Ηannibal Exserron ιδ. Σιάμκας κυν. Γιάππος

Ronti Mitakos Ventus ιδ Μητάκος κυν. Μπατσιούδης

Lustik Allessandro Nicola ιδ. Φραγκίδης-Θεοχάρης κυν. Γιάππος

Faust la Follie de La Shasse ιδ. Φαλτσέτας κυν. Μπατσιούδης

Αναπληρωματικός

Τimi Sadelte Peka ιδ Μητάκος κυν. Μπατσιούδης

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας