επικαιροτητα

Published on 10 Μαρτίου, 2015 | by Kynoclub

0

Λήμνος. Θηρεύτηκαν 2.000 κορακοειδή!

Την   Βασιλόπιτα του έκοψε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου στο χωριό του Αγ. Δημήτριου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ψαρρός Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας Βερβέρης Ευάγγελος της Β΄ΚΟΑ καθώς και πολλά μέλη του συλλόγου.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κο. Κώνο Νικόλαο σαν τον γηραιότερο κυνηγό ο όποιος κέρδισε και το φλουρί της Βασιλόπιτας εξασφαλίζοντας δωρεάν άδεια θήρας για την κυνηγετικη περίοδο 2015-2016 επίσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και στον κο Κάργα Γεώργιο ως επιβράβευση στην πολυετή του προσφορά στα κυνηγετικά δρώμενα της Λήμνο υ.
Σημαντικό μέρος της εκδήλωσης ήταν η πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν στην οικογένεια του Παναγιώτη Σταμάτη της οποίας το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.
Επίσης στην εκδήλωση έγινε ο απολογισμός του προγράμματος καταπολέμησης κορακοειδών (Σταχτοκουρούνα) ο όποιος έγινε καθ όλη τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου 2014-2015 με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη μας, στο όποιο η χορήγηση όλων των φυσιγγίων έγινε από την Β΄ΚΟΑ και τον Κ.Σ.Λήμνου. Ο αριθμός των κορακοειδών (Σταχτοκουρούνα) που θηρεύτηκαν ήταν 1967 και λαμβάνοντας υπ όψιν την αναπαραγωγή τους η καταπολέμηση τους θα φέρει πολλαπλάσια αποτελέσματα.
Κατόπιν ακλούθησε γλέντι με φαγητό και ποτό.
Ευχαριστούμε τη Β΄ΚΟΑ τα μέλη μας καθώς και τα καταστήματα που προσέφεραν στην εκδήλωση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΑΝΙΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

limnos limnos1


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας